Site icon NewsIT

Φαίη Σκορδά: Νέο look με κοντό καρέ μαλλί στην πρεμιέρα του Buongiorno στο Mega

10.09.2024 | 11:20
Φαίη Σκορδά: Νέο look με κοντό καρέ μαλλί στην πρεμιέρα του Buongiorno στο Mega

Η Φαίη Σκορδά θα λέει «Buongiorno» στο Mega από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09.20 κάθε πρωί. Η παρουσιάστρια υιοθέτησε νέο look με κοντό καρέ μαλλί.

Η παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην εμφάνισή της και συγκεκριμένα στα μαλλιά της. Η Φαίη Σκορδά έκοψε τα μαλλιά της και έχει υιοθετήσει ένα κοντό καρέ που της πηγαίνει πολύ. Μάλιστα το νέο της look το είδαμε στην επίσημη φωτογράφιση για την εκπομπή, Buongiorno που κάνει πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου του 2024.

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο Mega, από όπου ξεκίνησε το ταξίδι της στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία, έχει δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό ύφος στην τηλεόραση. Στοίχημα για φέτος είναι φυσικά η τηλεθέαση με τον ανταγωνισμό να είναι σκληρός. Ανάμεσα στις εκπομπές που θα έχει απέναντι, θα είναι και εκείνη του πρώην συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Η Φαίη Σκορδά έρχεται να αφήσει το δικό της ξεχωριστό αποτύπωμα στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, μέσα από το νέο πρόγραμμα του Mega. Δίπλα στη Φαίη θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Νάνσυ Νικολαΐδου, η Ευάννα Ζουμπούρογλου, ο Στέργιος Σαμαρτζής και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση και θα σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Φυσικά, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η αστρολογία με τη Βίκυ Παγιατάκη αλλά και η μαγειρική, με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο. Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, στις 09:20, το «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά βγαίνει στον αέρα του Mega.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version