Site icon NewsIT

Φάνης Μπολέτσης: «Μετάνιωσα που δεν έπαιξα με τον Ροναλντίνιο στο Survivor»

07.08.2024 | 19:23
Φάνης Μπολέτσης: «Μετάνιωσα που δεν έπαιξα με τον Ροναλντίνιο στο Survivor»

«Εκεί είναι η αλήθεια ότι έβραζα μέσα μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Φάνης Μπολέτσης.

Για τις μέρες μετά το τέλος του Survivor, τα αρνητικά σχόλια αλλά και το παιχνίδι που δεν έπαιξε με τον Ροναλντίνιο μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Φάνης Μπολέτσης στην κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool στον ΣΚΑΪ. 

«Όταν τελείωσε το Survivor, στην αρχή ήταν δύσκολη η προσαρμογή. Νομίζω όμως ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους. Προσωπικά μου αρέσει τα πράγματα, που θέλω να ολοκληρώσω, να τα κάνω καλά. Οπότε, όταν καταλαβαίνω ότι δεν είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου, αποστασιοπούμαι λίγο», παραδέχθηκε αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Στην καθημερινότητα και στη ζωή σου γενικότερα, ό,τι απόφαση κι αν πάρεις, ό,τι κι αν κάνεις, θα σχολιαστείς. Οπότε μπαίνοντας σε ένα παιχνίδι που προβάλλεται από την τηλεόραση, γνώριζα ότι θα έχω και κακόβουλα σχόλια αλλά και άτομα που θα με υποστηρίζουν.

Όταν όμως τα αρνητικά σχόλια φτάνουν στην οικογένεια, είναι άσχημο. Είναι στην ευχέρεια του καθενός πως θα εκφραστεί και τι θα πει. Δεν θεωρώ ότι αυτό βοηθάει κάπου αλλά ξαναλέω ότι είναι σεβαστό».

Και συνέχισε: «Μετανιώνω για το Survivor όταν έσπασα το δάχτυλο μου και έμεινα 25 μέρες έξω και δεν έπαιξα με τον Ροναλντίνιο. Εκεί είναι η αλήθεια ότι έβραζα μέσα μου» τόνισε, ακόμα, ο Φάνης Μπολέτσης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version