Site icon NewsIT

Φάρμα: Μονομαχία αποχώρησης και μάθημα αρμέγματος για τους παίκτες

29.09.2024 | 14:22
Φάρμα: Μονομαχία αποχώρησης και μάθημα αρμέγματος για τους παίκτες

H πρώτη εβδομάδα της Φάρμας φτάνει στο τέλος της ήττα των γαλάζιων στην 1η Δοκιμασία Ασυλίας.

Η αρχηγός Σόνια Παπλεκάι, παρά τις αντιρρήσεις της υπόλοιπης ομάδας, υπέδειξε τον Νίκο Κωβαίο ως πρώτο μονομάχο στη Φάρμα. Στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας έχασε και πάλι η γαλάζια ομάδα, με αποτέλεσμα ο Νίκος να αναγκαστεί να επιλέξει από την ομάδα του Σάκη Κασουρίδη ως τον δεύτερο μονομάχο. Και οι δύο διανυκτέρευσαν στα Σπιτάκια των Μονομάχων, ώστε να προετοιμαστούν σωματικά και ψυχολογικά.

Απόψε, Κυριακή 29/9, η εβδομάδα κλείνει με το Συμβούλιο του Αχυρώνα και τη Μονομαχία Αποχώρησης!

Ο Φίλιππος Σωτηρόπουλος και η Ιωάννα Μπακάση ξεκινούν τη μέρα τους με μάθημα αρμέγματος από τους ειδικούς, ενώ η πράσινη ομάδα σχολιάζει όσα συμβαίνουν στις σκηνές, αλλά και την απόφαση του Νίκου να επιλέξει τον Σάκη.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επισκέπτεται τους δύο Μονομάχους στα δεντρόσπιτα και εκείνοι με τη σειρά τους μοιράζονται κάποιες σκέψεις τους σχετικά με όσα προηγήθηκαν. Ο Σάκης μιλάει ανοιχτά για τον Νίκο και εξηγεί για ποιους λόγους πιστεύει ότι τον επέλεξε. Ποιος είναι, όμως, ο λόγος που ήρθε στη Φάρμα και τι θέλει να αποδείξει τόσο στον γιο του όσο και ίδιο του τον εαυτό; Ο Νίκος αναλύει πως προκύπτουν οι εντάσεις με τη Σόνια και τη Ρούλα Κουφοπούλου (Λαρού) και πως αυτές επηρεάζουν την ομάδα.

Το Συμβούλιο του Αχυρώνα ξεκινάει με μια διαφορετική ανακοίνωση ευαισθητοποίησης. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημερώνει τους παίκτες ότι σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Φιλοζωϊκό Σύλλογο Τρίπολης, θα «δίνεται» κάθε εβδομάδα ένα σκυλάκι προς υιοθεσία.

Φάρμα 2024 | Κυριακή 29.9.2024 - trailer

Λίγο αργότερα, οι μονομάχοι καταφθάνουν και οι τόνοι ανεβαίνουν. Η πράσινη ομάδα κατάφερε να βγει αλώβητη αυτή την εβδομάδα, ενώ η γαλάζια θα χάσει σίγουρα ένα μέλος της. Ποια μέλη της γαλάζιας ομάδας θέλουν να παραμείνει ο Σάκης Κασουρίδης και ποια ο Νίκος Κωβαίος;

Η ώρα της Μονομαχίας έχει φτάσει και το μόνο που μένει είναι να δούμε ποιος θα υπερισχύσει. Θα εκμεταλλευτεί ο Σάκης το πλεονέκτημα που έχει σε μία δοκιμασία; Μόνο ένας θα παραμείνει στη Φάρμα και θα συνεχίσει να διεκδικεί τη νίκη και το έπαθλο των 50.000€!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version