Site icon NewsIT

Φάρμα: Το κοτέτσι και η δοκιμασία επάθλου – Τι θα δούμε απόψε

01.10.2024 | 15:06
Φάρμα: Το κοτέτσι και η δοκιμασία επάθλου – Τι θα δούμε απόψε

Ο επιστάτης Αλέξανδρος Τζόρβας επισκέπτεται τη Φάρμα και αναθέτει στους παίκτες μία νέα αποστολή, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες για δεύτερη φορά στη Λίμνη του Λάδωνα και στη Δοκιμασία Επάθλου. Τι θα δούμε στο αποψινό (1/10) επεισόδιο.

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 30/9), η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά για την πράσινη ομάδα, καθώς κέρδισε τόσο τη Δοκιμασία Προμηθειών όσο και την 1η Δοκιμασία Ασυλίας. Αντίθετα, η γαλάζια ομάδα βρέθηκε ξανά σε συμβούλιο, όπου η Ρούλα Κουφοπούλου (Λαρού) πήγε κόντρα στο συναίσθημά της και υπέδειξε τη φίλη της, Σόνια Παπλεκάι, ως πρώτη μονομάχο.

Απόψε, Τρίτη 1 Οκτωβρίου, μετά το συμβούλιο το κλίμα στη γαλάζια ομάδα είναι ευχάριστο και θετικό, καθώς η απόφαση της Ρούλας βρήκε σύμφωνους όλους τους συμπαίκτες της. Στην πράσινη ομάδα, παρότι επικρατεί ηρεμία, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ο επιστάτης Αλέξανδρος Τζόρβας επισκέπτεται τη Φάρμα και αναθέτει στους παίκτες μία νέα αποστολή. Κάθε ομάδα θα χρειαστεί να κατασκευάσει το κοτέτσι της! Δεν θα έχουν, όμως, όλοι οι παίκτες δικαίωμα συμμετοχής. Τα κορίτσια από κάθε ομάδα θα πρέπει να συνεργαστούν για να φέρουν εις πέρας την αποστολή, ενώ τα αγόρια θα έχουν βοηθητικό ρόλο. Η ομάδα που θα κατασκευάσει το κοτέτσι γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά θα κερδίσει 20 κότες.

Την επόμενη ημέρα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες για δεύτερη φορά στη Λίμνη του Λάδωνα και στη Δοκιμασία Επάθλου. Οι παίκτες, αφού χωριστούν σε δυάδες, θα ξεμπλέξουν κόμπους, θα τραβήξουν κουπί και θα κληθούν να αποδείξουν τόσο την αντοχή τους όσο και την ευστροφία τους.

Στην πρώτη δοκιμασία που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη, νικήτρια ήταν η πράσινη ομάδα. Θα καταφέρουν αυτή τη φορά οι γαλάζιοι να πάρουν την πολυπόθητη νίκη; Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο και θα βάλει τα γίδια στο μαντρί της;

Δείτε εδώ το trailer του 7ου επεισοδίου της Φάρμας:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version