Site icon NewsIT

“Fashion for Life” για τη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής “Τζένη Καρέζη”

12.06.2015 | 14:14
“Fashion for Life” για τη Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής “Τζένη Καρέζη”

Εδώ και χρόνια, από το 1992, η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών βρίσκεται στο πλευρό χρόνια πασχόντων (καρκινοπαθών και μη) προσφέροντας δωρεάν ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη ανακουφιστική φροντίδα.

Έως και σήμερα έχουν παρασχεθεί υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας σε περισσότερους από 9550 ασθενείς με το μεγαλύτερο όγκο των περιπτώσεων -σε ποσοστό 75% περίπου- να είναι ασθενείς με καρκίνο, ενώ το υπόλοιπο 25% περιλαμβάνει ασθενείς με χρόνιες παθήσεις.

Η Μονάδα είναι στελεχωμένη με εξειδικευμένο προσωπικό και σκοπός της είναι η ολοκληρωμένη και συνεχής φροντίδα του ασθενούς και της οικογένειάς του. Ο έλεγχος του πόνου και των άλλων σωματικών συμπτωμάτων, καθώς και των ψυχολογικών, κοινωνικών και πνευματικών προβλημάτων είναι προτεραιότητα για την πολυεπιστημονική ομάδα (ιατροί, νοσηλευτές, ψυχολόγοι) της Μονάδας στοχεύοντας στην επίτευξη της καλύτερης δυνατής ποιότητας ζωής για τους ασθενείς και τις οικογένειες τους.

Αύριο, Σάββατο 13 Ιουνίου, από τις 12.00 έως τις 18.00, η Μονάδα Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη», σε συνεργασία με ομάδα σχεδιαστριών μόδας και κοσμημάτων, αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος (PIERCE-DEREE), διοργανώνει την πρώτη εκδήλωση με σύνθημα «Fashion for Life», στο City Bar, που βρίσκεται στο City Link στο Σύνταγμα. Οι σχεδιάστριες Ιωάννα Πιτσούνη, Φλώρενς Τοκατλιάν, Christina P. Mallaki, Joy Κουμεντάκου και Χριστίνα Χαροκόπου θα παρουσιάσουν εκτός των άλλων δημιουργιών τους και ένα αντικείμενο, ειδικά σχεδιασμένο για την εκδήλωση. Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί για τη στήριξη του έργου της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη», ενώ η πώλησή/διάθεση των ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων θα συνεχιστεί και για τους επόμενους έξι μήνες.

Η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου που βοηθά τα τελευταία χρόνια στο έργο της Μονάδας δέχτηκε να είναι τo «Πρόσωπο» της σειράς «Fashion for Life» και φωτογραφήθηκε φορώντας τα ειδικά σχεδιασμένα αντικείμενα ώστε να βοηθήσει στην προβολή της εκδήλωσης!

Όσοι θέλετε λοιπόν μπορείτε αύριο να επισκεφτείτε την εκδήλωση «Fashion for Life» και να βοηθήσετε στο έργο της Μονάδας Ανακουφιστικής Αγωγής «Τζένη Καρέζη» γνωρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα προσφέρετε στο σημαντικό έργο τους για αυτούς που το έχουν ανάγκη!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version