Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Φειδίας Παναγιώτου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Γιατί θάφτηκα 10 ημέρες κάτω από τη γη μέσα σε φέρετρο με ένα φίδι

Φειδίας Παναγιώτου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Γιατί θάφτηκα 10 ημέρες κάτω από τη γη μέσα σε φέρετρο με ένα φίδι

Έναν ξεχωριστό καλεσμένο στο «The 2Night Show» είχε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο λόγος για τον Κύπριο youtuber, Φειδία Παναγιώτου.

Ο 24χρονος youtuber Φειδίας Παναγιώτου μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 για τον τρόπο που κατάφερε τελικά να κάνει το κανάλι του στο YouTube κερδοφόρα επιχείρηση, πηγαίνοντας στις ΗΠΑ όπου γνώρισε διάσημους και κορυφαίους youtubers.

Ο νεαρός Κύπριος είναι ο ίδιος άνθρωπος που κοιμόταν σε sleeping bag για τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να… αγκαλιάσει τον Elon Musk!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, κέρδισε μία Lamborghini από τον διάσημο youtuber, Mr Beast, αφού με πείσμα δέχτηκε την πρόκληση να κρατάει για παραπάνω από 70 ώρες μέρος του super sport αυτοκινήτου, το οποίο τελικά πούλησε για 240.000 δολάρια.

Ο Φειδίας Παναγιώτου, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, εξήγησε και γιατί θάφτηκε για 10 ημέρες κάτω από τη γη, μέσα σε ένα φέρετρο μαζί με ένα φίδι:

Ο 24χρονος youtuber από τη Λευκωσία την Κυριακή 9 Ιουνίου κατεβαίνει ως ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, με πολλές πιθανότητες μάλιστα, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις στην Κύπρο.

Media Τελευταίες ειδήσεις