Site icon NewsIT

Φιλαρέτη Κομνηνού: Όταν η εμπιστοσύνη ματαιώνεται, παθαίνεις ένα σοκ

28.09.2024 | 17:45
Φιλαρέτη Κομνηνού: Όταν η εμπιστοσύνη ματαιώνεται, παθαίνεις ένα σοκ

«Δεν ξέρεις πια πού να ακουμπήσεις», εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Φιλαρέτη Κομνηνού αναφορικά με τα σκάνδαλα που αποκάλυψε το κίνημα «metoo». Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε επί προσωπικού στην κάμερα του Alpha.

Στο σοκ που προκάλεσε σε πολλούς με τα σκάνδαλα στο «metoo», αλλά και την προσωπική της ζωή, αναφέρθηκε, ανάμεσα σε πολλά άλλα, η Φιλαρέτη Κομνηνού στη δημοσιογράφο Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. 

«Όχι, δεν έχω σχέση συντροφική. Μάλλον έχω απενεργοποιηθεί. Οι κύκλοι γίνονται και πάντα έλεγα ότι σημασία έχει να έρθει λίγο το να χορτάσεις τα πράγματα για να υποδεχθείς κάτι άλλο. Θεωρώ ότι ο κύκλος ο ερωτικός έχει λίγο ολοκληρωθεί και δεν έχω κανένα θέμα να ζω με την αγωνία αυτής της σχέσης», εξήγησε αρχικά η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.

«Τώρα έχω να βλέπω το μουτράκι της εγγονής μου! Τώρα είναι άλλα πράγματα πολύ ισχυρά που μπορεί να μου δώσουν αυτή την πληρότητα που θέλω».

 

«Όταν ξεσπάνε σκάνδαλα σαν αυτά στο metoo, έχεις ανάγκη από το να εμπιστευτείς και να πιστέψεις ότι τα κίνητρα κάποιων ανθρώπων δεν έχουν τέτοιο σκοπό. Όταν όμως αυτό ματαιώνεται ή αποδεικνύεται το αντίθετο, παθαίνεις ένα σοκ και δεν ξέρεις πια που να ακουμπήσεις», συμπλήρωσε ακόμα η Φιλαρέτη Κομνηνού στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στον Alpha.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version