Τετάρτη, 11 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά «έλιωσαν» στα γέλια με το πρωινό Κορεάτισσας φοιτήτριας

Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά «έλιωσαν» στα γέλια με το πρωινό Κορεάτισσας φοιτήτριας

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε στο πρωινό Κορεάτισσας φοιτήτριας, με την Τζένη Μελιτά να ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Στον απόηχο της κόντρας του, με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Φώτης Σεργουλόπουλος συνεχίζει την πρωινή του εκπομπή στην ΕΡΤ με την Τζένη Μελιτά. Ο παρουσιαστής σχολίασε με τον δικό του τρόπο, το πρωινό μιας φοιτήτριας από την Κορέα, που έχει γίνει viral. Πρόκειται για μια κοπέλα που τρώει για πρωινό στην εστία του πανεπιστημίου της, με το σχετικό βίντεο να γίνεται viral στο TikTok.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έφερε το θέμα στο τραπέζι για συζήτηση και έκανε τη Τζένη Μελιτά να «λιώσει» με την επική ατάκα που χρησιμοποίησε για να σχολιάσει τις διατροφικές επιλογές της νεαρής κοπέλας.

«Οι φοιτητές στη Νομική στην Κορέα έχουν μπουφέ για πρωινό, παίρνουν ό,τι θέλουν. Θέλω να σου δείξω το διαιτολόγιο μίας φοιτήτριας νομικής στη Νότια Κορέα. Παίρνει μία κουταλιά ρύζι, θα χορτάσει τώρα με αυτό… παίρνει λίγο κίμτσι. Πρωί-πρωί κίμτσι, θα σας πάει…», περιέγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Μετά παίρνει λίγο από αυτό που δεν ξέρω τι είναι και λίγο παναρισμένο κοτόπουλο που του έχει αφαιρέσει τα κόκαλα. Ρίχνει και λίγη σως από πάνω, διότι είναι πολύ ελαφριά. Και ρίχνει και λίγα φύκια πάνω από το ρύζι… και παίρνει και δύο αβγά. Αυτό είναι το πρωινό της, δεν έχει πλακωθεί. Θα την πάει σπρέι», συνέχισε ο παρουσιαστής, με τη Τζένη Μελιτά να ξεσπά σε γέλια.

«Δεν έχει πάρει την κουτάλα να βάλει και να ξαναβάλει… θα χορτάσει με αυτό! Έχει εκπαιδευτεί η κοπελίτσα να παίρνει αυτό που της αντιστοιχεί και θα την χορτάσει», εξήγησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Media Τελευταίες ειδήσεις