Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Γεια σου ρε Λιάγκα είσαι παλληκάρι…

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Την αμαρτία μου θα την πω. Εγώ ο Κάλχας, Γιώργο Λιάγκα δεν βλέπω. Όχι γιατί περιφρονώ αισθητικά τα πρωινάδικα, αλλά γιατί πολύ μαγκιά αποπνέουν  βρε παιδί μου οι δηλώσεις αυτού του παρουσιαστή. Μαθαίνω, όμως τα κατορθώματά του από το newsit.gr.

Θέλω δεν θέλω, θα πάρω  μία δόση καθημερινά και φοβάμαι μήπως στο τέλος εθιστώ κιόλας.

Ο κύριος λοιπόν όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω τη διέπραξε πάλι την ηρωική πράξη της ημέρας, (όπως οι πρόσκοποι την καλή).

Ο πρόσκοπος, συγγνώμη, ο παρουσιαστής Λιάγκας, λοιπόν βγήκε με αγέρωχο στιλ και ύφος χιλίων καρδιναλίων και είπε:  «Επειδή τα λέω όλα και δεν κωλώνω να μιλήσω ακόμα και για διευθυντή του ΑΝΤ1, δεν μ’ αρέσει εμένα αυτό. Εγώ είμαι ο Λιάγκας, αν θέλουν ας με απολύσουν, τη γνώμη μου θα την λέω! Δεν μου αρέσει τα ζευγάρια να φιλιούνται»!
Πω, πω, πω Θεέ μου τι αντίσταση. Τι παλληκάρι είναι αυτό Δία μου. Τον έλιωσε το διευθυντή του, με τα κρεμμυδάκια τον έκανε που λένε και στη λαχαναγορά…

Και μετά από αυτό δεν απομένει παρά ένας λαϊκός στιχουργός να συνεργαστεί με λαϊκό συνθέτη και να γράψουν λαϊκό άσμα που θα σκίσει με τον τίτλο «γεια σου ρε Λιάγκα είσαι παλληκάρι».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε