Site icon NewsIT

Γη της Ελιάς – Spoiler: Η αρχή ενός μεγάλου έρωτα και ανατροπές που θα καθηλώσουν

28.07.2024 | 09:31
Γη της Ελιάς – Spoiler: Η αρχή ενός μεγάλου έρωτα και ανατροπές που θα καθηλώσουν

Τα νέα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» έρχονται με μεγάλες ανατροπές και πλοκή πο υθα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Στιγμές πόνου και απόγνωσης βιώνει, όπως έχουμε δει, η Βασιλική μετά τον άδικο θάνατο του Φίλιππου στη δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς».

Παρόλο που η κοπέλα κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της ύστερα από τη δολοφονία του άντρα της για χάρη της κορούλας της, της μικρής Στελλίτσας, αλλά και της πεθεράς της, της Χάιδως, αναλαμβάνοντας τα ηνία της οικογενειακής τους επιχείρησης, η απώλειά του συνεχίζει να τη βασανίζει, στερώντας της κάθε όρεξη για ζωή.

Όπως παρακολουθήσαμε στο μεγάλο φινάλε του 3ου κύκλου, στη Γη της Ελιάς, παρά την κρίση που περνούσε στον γάμο του το ζευγάρι και όλα έδειχναν ότι θα οδηγούνταν στον χωρισμό, η Βασιλική δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Φίλιππο και αναπολεί συνεχώς τις υπέροχες στιγμές που πέρασε στο πλευρό του.

Εν τω μεταξύ, όμως, ο φύλακας άγγελός της, ο οποίος την έσωσε από βέβαιο πνιγμό στο φινάλε του 2ου κύκλου και από τότε αποτελεί ένα από τα πιο κοντινά της πρόσωπα, ο Μιλτιάδης, νιώθει ερωτικά αισθήματα για εκείνη. Ο επιστάτης των Βρεττάκων δεν βλέπει πλέον την κοπέλα μόνο σε φιλικό επίπεδο, αλλά είναι αποφασισμένος να μην της το πει. Παρ’ όλα αυτά, τον έχουμε δει να ομολογεί τον έρωτά του για τη χήρα του Φίλιππου στον στενό τους φίλο, τον Παρασκευά, ζητώντας του φυσικά να κρατήσει επτασφράγιστο το μεγάλο του μυστικό. Έτσι, ο Μιλτιάδης αρκείται απλώς να βλέπει τη Βασιλική και να περνάει χρόνο μαζί της σε καθημερινή βάση ως ένας φίλος. Μάλιστα, κάνει και ό,τι μπορεί προκειμένου να τη βοηθά με τον δικό του τρόπο να αντέχει το βάρος της καθημερινότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα στο MyTV, στο ξεκίνημα του επόμενου κύκλου της επιτυχημένης σειράς, η Γη της Ελιάς, η κοπέλα θα συνεχίσει να ζει μοναχικά, δίνοντας προτεραιότητα στην ανατροφή της κόρης της, καθώς και στις δουλειές της στον πορτοκαλεώνα. Κάποια στιγμή, όμως, ύστερα από παρότρυνση του Παρασκευά, ο Μιλτιάδης θα τολμήσει να ομολογήσει στη Βασιλική την κρυμμένη αλήθεια που έχει μέσα στην καρδιά του. Ο νεαρός θα παραδεχτεί λοιπόν τα κρυφά του αισθήματα, τονίζοντάς της ότι δεν θέλει να την πιέσει για τίποτα και δηλώνοντάς της διατεθειμένος να την περιμένει για όσο διάστημα χρειαστεί.

Τα λόγια του ξαφνιάζουν τη Βασιλική, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό. Μάλιστα, από την πλευρά της, του ξεκαθαρίζει ότι τον βλέπει μόνο φιλικά και μπορεί να συνεχίσει να έχει επαφές μαζί του αποκλειστικά σε αυτό το επίπεδο. Ύστερα από την ερωτική εξομολόγηση του Μιλτιάδη και την ευγενική απόρριψη της Βασιλικής, οι δυο τους αρχίζουν να απομακρύνονται σιγά σιγά ο ένας από τον άλλο. Ανάμεσά τους υπάρχει αμηχανία, εξαιτίας της άβολης συζήτησης που είχαν και αποφεύγουν τις συχνές συναντήσεις.

Όταν η κατάσταση αυτή γίνεται αντιληπτή από τον Παρασκευά και τη Χάιδω, ζητούν να μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Τότε η Βασιλική τούς ομολογεί τη συζήτηση που είχε με τον Μιλτιάδη. Πρώτος ο Παρασκευάς και αμέσως μετά η Χάιδω –προς μεγάλη έκπληξη της κοπέλας– την παρακινούν να το ξανασκεφτεί και να δώσει μία ευκαιρία στον νεαρό, ώστε να τον γνωρίσει καλύτερα προκειμένου να διαπιστώσει αν θα μπορούσε να γίνει ζευγάρι μαζί του. Η Βασιλική ξαφνιάζεται από και τους εξηγεί ότι θέλει να μείνει με την ανάμνηση του Φίλιππου. Η πεθερά της και ο φίλος της, όμως, την παρακαλούν να αφήσει πίσω το παρελθόν και να συνεχίσει τη ζωή της, καθώς αυτό ακριβώς θα ήθελε να κάνει και ο αδικοχαμένος σύζυγός της.

Η Βασιλική αρχίζει να σκέφτεται δειλά τα λόγια τους και ταυτόχρονα επιδιώκει νέες συναντήσεις με τον Μιλτιάδη, χωρίς όμως να του δίνει υποσχέσεις και ελπίδες. Έτσι, η σχέση τους παραμένει για ένα διάστημα φιλική. Όμως κάποια στιγμή η τρυφερότητα και η καλοσύνη του άντρα καταφέρνουν και κερδίζουν την καρδιά της Βασιλικής.

Η κοπέλα αντιλαμβάνεται ότι έχει κι εκείνη αισθήματα για τον φίλο της και έτσι σταδιακά και ομαλά οι δυο τους αρχίζουν να έρχονται ακόμη πιο κοντά. Δεν αργούν, λοιπόν, να γίνουν τελικά ζευγάρι. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, όσο ο καιρός περνάει, τόσο ανάμεσά τους θα αρχίσει να φουντώνει ένας μεγάλος και δυνατός έρωτας, ο οποίος βασίζεται σε γερά θεμέλια…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version