Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει την πραγματική ηχογράφηση

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει την πραγματική ηχογράφηση

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις δεν έχουν τέλος στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τετάρτη 12 Ιουνίου μέχρι την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024.

Η Κούλα συνεχίζει τις προσπάθειες και κάνει ένα δώρο στον Κουράκο. H Αρετή πηγαίνει σε οντισιόν για σίριαλ και, προς έκπληξη του σκηνοθέτη, δίνει μια συνταρακτική ερμηνεία.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 181 (Τετάρτη 12 Ιουνίου)

Μία πολύ συμφέρουσα συμφωνία κλείνουν ο Τζον και ο Στάθης με την Κίνα και ξεκινούν τη συνεργασία τους με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η Αμαλία συνεχίζει να «δηλητηριάζει» το μυαλό του Ισίδωρου και τον στρέφει όλο και περισσότερο ενάντια στην Αθηνά.

Η Κούλα συνεχίζει τις προσπάθειες και κάνει ένα δώρο στον Κουράκο. H Αρετή πηγαίνει σε οντισιόν για σίριαλ και, προς έκπληξη του σκηνοθέτη, δίνει μια συνταρακτική ερμηνεία. Η Κούλα κάνει στροφή 180 μοιρών και καλεί τη Χρυσούλα στο σπίτι για να της κάνει το τραπέζι.

Η Χάιδω επιστρέφει το κλειδί του τζιπ στον Δημοσθένη λεγοντάς του ότι ο Παρασκευάς δεν το θέλει, γεγονός που κάνει τον Δημοσθένη να σκεφτεί διπλά τη στάση που έχει κρατήσει μέχρι στιγμής. Αργότερα, ο Βαγιάκος τον ενημερώνει ότι στο Τμήμα συζητιέται το όνομά του για ανάμιξη στον φόνο που έγινε στο βουνό. Η Αθηνά βάζει στον Ισίδωρο να ακούσει την πραγματική ηχογράφηση και ξεσκεπάζει την Αμαλία.

Γη της ελιάς: Επεισόδιο 182 (Πέμπτη 13 Ιουνίου)

Η Αρετή διαπρέπει και στη δεύτερη οντισιόν και αρχίζει να πιστεύει πως θα πάρει τελικά τον ρόλο.

Ο Αποστόλης δίνει τις καραμπίνες στον Λυκούργο για να τις κρύψει και λέει στην Άννα ότι τις πούλησε. Η Μαργαρίτα χαίρεται με τη νέα γνωριμία της Θεοδώρας και την προτρέπει να βγει μαζί του. Η Κούλα συνεχίζει να πολιορκεί τον Κουράκο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η Ισμήνη εντοπίζει το ενδιαφέρον της Σοφίας για τον Κωνσταντίνο, αλλά διατηρεί τις επιφυλάξεις της.

Ο Ισίδωρος ζητάει από την Αμαλία να χωρίσουν και τη διώχνει από το σπίτι. Εκείνη θεωρεί ότι είναι κάτι πρόσκαιρο, αλλά ο Ισίδωρος κάνει την έκπληξη και την απολύει και από τη δουλειά. Η Αμαλία περνάει στην αντεπίθεση κι απειλεί ανοιχτά την Αθηνά.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις