Site icon NewsIT

Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η ζωή της Αριάδνης απειλείται, ενώ η Νόρα συλλαμβάνεται

19.10.2024 | 17:01
Γη της ελιάς – επόμενα επεισόδια: Η ζωή της Αριάδνης απειλείται, ενώ η Νόρα συλλαμβάνεται

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γη της ελιάς», που θα προβληθούν από την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024.

Η αγωνία κορυφώνεται στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Η ζωή της Αριάδνης απειλείται, ενώ η Νόρα συλλαμβάνεται και ο Μιχάλης βρίσκεται εκτεθειμένος.

Αναλυτικά οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα μεταδοθούν από την Κυριακή 20 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Επεισόδια 22 και 23 (Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 21:00)

Ο Ισίδωρος τα λέει έξω από τα δόντια στον Μάνο και τον προειδοποιεί ότι η στάση του απέναντι στη Μαρίνα και η ζήλια του θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Από την πλευρά της η Μαρίνα δεν δέχεται πια ούτε τη συγγνώμη του Μάνου. Η Κούλα, πανευτυχής, γυρίζει πίσω στο σπίτι της Αρετής η οποία υποκρίνεται ότι έχει πάθει λουμπάγκο.

Ο Πότης και η Άννα χαίρονται πολύ που θα αποκτήσουν δίδυμα, αλλά οι διαφωνίες μεταξύ τους πάλι δεν λείπουν. Η Μαρία βρίσκει την ευκαιρία να «ψαρέψει» την Αντιγόνη για να σιγουρευτεί αν έχει σκοπό να διεκδικήσει τη μικρή Αγγελική.

Ο παπάς κάνει προσπάθειες να φτιάξει τις σχέσεις της Αρετής με τη Βασιλική, χωρίς να ξέρει πόσο βαθύ είναι αυτό που χωρίζει μάνα και κόρη. Ο Ισίδωρος και η Αντιγόνη έρχονται πάλι σε σφοδρή σύγκρουση για το θέμα του παιδιού. Η Αριάδνη αποκαλύπτει στη Βασιλική τη σχέση της με τον Κουράκο, ενώ η Ειρήνη λέει στην Ξένια ότι θα της δώσει το μωρό. Ο Κουράκος συλλαμβάνει τη Νόρα τη στιγμή που αρπάζει ένα παιδάκι.

Η σύλληψη της Νόρας για εμπόριο παιδιών πέφτει σαν κεραυνός στο χωριό, ενώ ο Μιχάλης αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη. Ο Μάνος, από την άλλη, τον θεωρεί εμπλεκόμενο και πιέζει τον Ισίδωρο να τον απολύσουν. Ο Κουράκος ερευνά το θέμα ενδελεχώς και αφήνει τον Μιχάλη ελεύθερο, όμως εκείνος νιώθει πως η Μάνη δεν τον σηκώνει πια και δηλώνει την παραίτησή του.

Η Ειρήνη ζητάει από την Ξένια να προετοιμάσει τη φυγή της στο εξωτερικό και τη βεβαιώνει ότι θα της δώσει το παιδί της. Η Χάιδω ξεφορτώνεται όλα τα μαύρα ρούχα της Βασιλικής και να βγάλει τα πένθιμα. Η γιορτή της πίτας στέφει νικήτρια την Αναστασία, γεγονός που κάνει έξαλλη την Αρετή.

Επεισόδια 24 (Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 21:40)

Ο Αποστόλης προσπαθεί να πείσει τον Μιχάλη να μη φύγει από τη Μάνη. Η Μαρίνα μαθαίνει ότι η Αντιγόνη και η Αγγελική έχουν έρθει πολύ κοντά, και υποψιάζεται πως η Αντιγόνη έχει σχέδιο. Ο Κουράκος, ο Δημοσθένης και ο Λυκούργος επιβραβεύουν τον Παρασκευά για τη συνεισφορά του στην υπόθεση της Νόρας.

Η Αριάδνη θέλει να μιλήσει στον Στάθη για τη σχέση της με τον Κουράκο, αλλά εκείνος δεν νιώθει έτοιμος να βγουν όλα στο φως. Η Χάιδω μαθαίνει ότι ο Δήμος θα έρθει σε αντιδικία με τον Λυκούργο, εξαιτίας μιας υπόθεσης που ανέλαβε.

Ο Δημοσθένης πληροφορείται ότι η Ξένια τριγυρίζει στη Μάνη και λαμβάνει τα μέτρα του. Μια ξαφνική αδιαθεσία οδηγεί τον Μιχάλη στο ιατρείο.

Επεισόδια 25 (Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 21:40)

Ο άντρας που έχει συστηθεί σαν Μάρκος Λάσκαρης εξακολουθεί να βρίσκεται πάντα ένα βήμα πίσω από την Αριάδνη και όχι με καλές προθέσεις. Ο Μιχάλης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την περιφρονητική συμπεριφορά των ανθρώπων στην Αρεόπολη και σκέφτεται πολύ σοβαρά να φύγει από τη Μάνη.

Ο Κουράκος αποφασίζει να κάνει κάτι για να τον βοηθήσει. Η Μαρίνα εξακολουθεί να είναι θορυβημένη μ΄ αυτό που της αποκάλυψε η Πολυξένη για την Αντιγόνη, αλλά δεν λέει τίποτα στον Μάνο για να μην τον ανησυχήσει. Όλοι παρατηρούν ότι ο Στάθης έχει πολύ κακή διάθεση, αλλά αυτός αρνείται να πει τι τον απασχολεί.

Η Χρυσούλα λέει στην Αναστασία ότι είδε τον Αποστόλη να μπαίνει νύχτα στο σπίτι της Παυλίνας. Η Αφροδίτη εξομολογείται στον Μιχάλη ότι δεν τα πηγαίνουν καλά με τον Χρήστο, ενώ ο Στάθης αποκαλύπτει στον Λυκούργο το πρόβλημά του.

Επεισόδια 26 (Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στις 21:40)

Ο γιατρός που θα αντικαταστήσει την Αφροδίτη φτάνει στο χωριό, ενώ εκείνη με τον Χρήστο, την Ειρήνη και τον Παρασκευά φεύγουν για το Μονακό. Ο πατήρ Τιμόθεος πιέζει τη Χάιδω να λάβει τα μέτρα της και να ζητήσει από τον Λυκούργο να παραιτηθεί από συνήγορος του Χαριστέα.

Ο Θάνος ή αλλιώς, ο Μάρκος Λάσκαρης (Γιώργος Ευαγόρου) έχει γίνει η σκιά της Αριάδνης, αλλά κάθε προσπάθεια να την πετύχει μόνη της πέφτει στο κενό. Η Αντιγόνη εξακολουθεί να αποφεύγει τον Ισίδωρο, ενώ η Αγγελική τον πιέζει να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στην Αμαλία. Τα ζευγάρια απολαμβάνουν την εκδρομή τους στο Μονακό, αλλά ο πρώτος καβγάς ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Παρασκευά δεν θα αργήσει να προκύψει.

Ο Αποστόλης διεκδικεί την Αναστασία κι εκείνη του ζητά αποδείξεις ότι δεν την απάτησε. Ο Τζον πηγαίνει στην Αθήνα και τα αίματα ανάμεσα στη Φιλιώ και τη Νάνσυ ανάβουν χειρότερα από κάθε άλλη φορά.

Επεισόδια 27 (Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 21:40)

Ο Θάνος συνεχίζει να παρακολουθεί την Αριάδνη εντατικά, αλλά οι συναντήσεις της με τον Κουράκο δεν του επιτρέπουν να της επιτεθεί. Η Νάνσυ φεύγει από το σπίτι κι ενημερώνει τον Τζον ότι η Φιλιώ τη χαστούκισε. Η Αθηνά αρνείται να το πιστέψει και ο Τζον αναγκάζεται να γυρίσει εσπευσμένα στη Μάνη για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Μια περίεργη συμμαχία αρχίζει να δημιουργείται ανάμεσα στην Αμαλία και την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος ξεκαθαρίζει στον πατέρα του ότι δεν βλέπει θετικά το ενδεχόμενο επανασύνδεσής του με την Αμαλία.

Η επιμονή της Ειρήνης να πάει στο καζίνο του Μονακό οδηγεί τον Παρασκευά στα όριά του και το ζευγάρι χωρίζει. Σε ρήξη, όμως, έρχονται και η Χάιδω με τον Λυκούργο, εξαιτίας της δίκης.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ντόρις Κυριακίδου, Ζωή Γεράζη, Βάσω Παύλου, Ήβη Νικολαΐδου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου, Ευφροσύνη Κουτσουβέρη, Χαριτίνη Ηλιάδου, Βαρβάρα Ντέσκα, Κλειώ Κοντόκαλου, Αλεξάνδρα Ντούνη

Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ

Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου

Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος

Και οι:
Θανάσης Βισκαδουράκης
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version