Δευτέρα, 16 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Γιάννης Κορδώνης: «Μου έπεσε η βερμούδα on air και συνέχισα»

Γιάννης Κορδώνης: «Μου έπεσε η βερμούδα on air και συνέχισα»
NDPPHOTO

«Στην αρχή είχα έναν φόβο, γιατί η Ναταλία Γερμανού έχει κάνει τόσες εκπομπές και έχει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία στην τηλεόραση», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κορδώνης.

Συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωίαν σε είδον» έδωσε ο Γιάννης Κορδώνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού μίλησε για την επαγγελματική του πορεία στον χώρο  γενικά, καθώς και για την τηλεοπτική του πορεία σε τηλεοπτικές εκπομπές.

«Το ραδιόφωνο ήταν ο πρώτος τομέας των media που εργάστηκα. Άφησα το Πολυτεχνείο για να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία και έκανα την πρακτική μου στο ελεύθερο ρεπορτάζ. Όταν τελικά αποφάσισε ο σταθμός να με εντάξει στο μισθολόγιο, δύο ημέρες μετά ο σταθμός έκλεισε. Εκεί γνώρισα τον Χρήστο Φερεντίνο», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Κορδώνης.

«Στην αρχή είχα έναν φόβο, γιατί η Ναταλία έχει τόσα χρόνια, έχει κάνει τόσες εκπομπές και έχει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία στην τηλεόραση. Οπότε πίστευα ότι αυτοί οι άνθρωποι συνήθως έχουν τις παραξενιές τους. Παρ’ όλα αυτά, γνώρισα έναν πάρα πολύ δοτικό άνθρωπο. Αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχε γίνει τίποτα. Δεν θα μπορούσα να περιμένω καλύτερη συνεργασία», απαντά σε ερώτηση για τη συμμετοχή του στο «Καλύτερα δε γίνεται».

«Ένα ευτράπελο που μου έχει συμβεί στον αέρα ήταν όταν μου έπεσε η βερμούδα που φορούσα. Ευτυχώς δεν είμαι στο πλατό, οπότε δεν με είδαν, το έβλεπε μόνο ο εικονολήπτης και ο ηχολήπτης. Συνέχισα κανονικά με κατεβασμένη τη βερμούδα. Μια άλλη φορά είχε χαλάσει το ακουστικό και προσπαθούσα να διαβάσω τα χείλη της Ναταλίας και των υπολοίπων στο πάνελ», περιγράφει σε άλλο σημείο ο Γιάννης Κορδώνης.

Media Τελευταίες ειδήσεις