Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Γιάννης Κότσιρας και Πάνος Σόμπολος απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου 

Γιάννης Κότσιρας και Πάνος Σόμπολος απόψε στο 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε (05.06.2024, 24:00) στο πλατό του «The 2Night Show» τον Πάνο Σόμπολο και τον Γιάννη Κότσιρα.

Ο Πάνος Σόμπολος, αστυνομικός ρεπόρτερ, που έχει βάλει πλέον στην άκρη τη δημοσιογραφία, ξετυλίγει το συγγραφικό του ταλέντο και μιλάει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις πολύκροτες βεντέτες, που είναι το θέμα του τελευταίου του βιβλίου.

Γιατί δεν του λείπει το ρεπορτάζ; Γιατί πιστεύει ότι ως χώρα δεν έχουμε αύξηση στις ανθρωποκτονίες, αλλά στην ενδοοικογενειακή βία; Ποιο έγκλημα του έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη;

Τέλος, θυμάται με αγάπη τη γυναίκα του, μιλάει για τον γιο του Γιώργο Σόμπολο, που ακολούθησε τα χνάρια του, και δηλώνει πως νιώθει τυχερός που τον αξίωσε ο Θεός να ζήσει τα εγγόνια του.  

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι και ο Γιάννης Κότσιρας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για τη γυναίκα και τα παιδιά του, για το κανάλι με παιδικά τραγούδια «Y4Kids», που έφτιαξε στο YouTube, αλλά και για την έμπνευση που του δίνει η οικογενειακή γαλήνη.

Γιατί θαυμάζει πολύ τους rapper; Υπάρχει στασιμότητα στην έντεχνη μουσική; Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελε να συνεργαστεί; Πώς έμαθε ότι ο «Σασμός» μπήκε στους τίτλους της ομώνυμης σειράς και γιατί ήταν έκπληξη για τον ίδιο;

Γιατί δεν του αρέσει να κάνει «αρπαχτές» στη δουλειά του; Πώς έγινε η παρεξήγηση με την Εύη Δρούτσα; Τέλος, μιλάει για την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και εξηγεί γιατί έχει τον «βροχοδιώχτη».

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις