Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Γιάννης Κότσιρας κατά Εύης Δρούτσα: Όταν λέμε «τα» 3 φορές κινδυνεύουμε με μήνυση

Γιάννης Κότσιρας κατά Εύης Δρούτσα: Όταν λέμε «τα» 3 φορές κινδυνεύουμε με μήνυση

Η άποψη της Εύης Δρούτσα για το τραγούδι «Ζάρι» που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision, προκαλεί αντιδράσεις. Μια απ’ αυτές του Γιάννη Κότσιρα.

Από τη στιγμή που το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα φέτος στη Eurovision δόθηκε στη δημοσιότητα, έχουν προκληθεί θυελλώδεις αντιδράσεις. Η Εύη Δρούτσα απείλησε με μηνύσεις, ενώ ο Γιάννης Κότσιρας την… κατακεραύνωσε από σκηνής.

Ο… χαμός γίνεται για το «τα τα τα» που έχει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι και προϋπήρξε και στο τραγούδι «Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά», το οποίο έχει γράψει η Εύη Δρούτσα, η οποία και αντέδρασε και μίλησε για ντροπή.

«Τους στίχους αυτούς από το τραγούδι του Πιτσίνιαγκα, “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα” και διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα ότι βγήκε η Σάττι και της έκλεψε, όχι τον στίχο, αλλά το “τα, τα, τα” και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση.

Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το τα, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», είπε ο Γιάννης Κότσιρας κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο Σταυρό του Νότου.

  

Ο Μάριος Ψιμόπουλος, που έχει γράψει τη μουσική στο τραγούδι «Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά», μίλησε στην εκπομπή «Γειά σου» και τόνισε ότι το «τα τα τα» είναι μια μουσική τεχνική και όχι στίχος αλλά σημείωσε ότι το ζήτημα είναι ηθικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις