Πέμπτη, 4 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Γιάννης Μπέζος για Λευτέρη Αυγενάκη: Η κακιά στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας

Γιάννης Μπέζος για Λευτέρη Αυγενάκη: Η κακιά στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας

Την εξοργιστική αντίδραση του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος χειροδίκησε σε βάρος υπαλλήλου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» γιατί… έχασε την πτήση του, σχολίασε ο Γιάννης Μπέζος, όταν το πρωί της Πέμπτης (04.07.2024) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα.

Γιάννης Μπέζος και Γιώργος Λιάγκας συζητούσαν για τα κόμματα και το πόσο «μεγάλη πληγή» είναι το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» που είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης στο περιστατικό χειροδικίας στο αεροδρόμιο και τότε ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την άποψή του.

«Για να μην αδικούμε μόνο τον κύριο Αυγενάκη, μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Καλό είναι να είμαστε πάντα έτοιμοι για αυτοκριτική, γιατί η κακιά στιγμή μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.

Και στη δουλειά μας γίνονται αυτά. Και στο θέατρο γίνονται. Υπάρχουν στιγμές εντάσεων κλπ. Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου ή μια θέση, που σε έχει βάλει ο λαός… (ο λαός) σου δίνει κάτι παραπάνω και σου ζητάει κάτι παραπάνω.

Ανάμεσα σε αυτά που σου ζητάει είναι και η ψυχραιμία», κατέληξε ο Γιάννης Μπέζος.

 

Το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Αυγενάκη, στο αεροδρόμιο, όταν επιτέθηκε σε υπάλληλο εταιρίας γιατί άργησε και έχασε την πτήση του, έχει προκαλέσει σάλο, με τον βουλευτή να διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αλλά να μην παραδίδει την έδρα του.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε δε ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τα όσα έγιναν, δεν θα είναι ξανά υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.

Media Τελευταίες ειδήσεις