Site icon NewsIT

Γιάννης Πουλόπουλος: Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στον Alpha

05.08.2024 | 16:00
Γιάννης Πουλόπουλος: Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στον Alpha

Μέσω μίας ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Γιάννης Πουλόπουλος επιβεβαίωσε πως και τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που είναι αγκαλιά με την Κατερίνα Καινούργιου. Σε αυτή έγραψε «to be continued», δηλαδή «συνεχίζεται» η μεταξύ τους επαγγελματική σχέση.

Η δημοσιογραφική ομάδα της παρουσιάστριας «έκλεισε» και επίσημα ενώ το μόνο που μένει τώρα είναι η επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι για την ημερομηνία της πρεμιέρας.

«Ραντεβού τον Σεπτέμβρη στον Alpha, με ανανεωμένη διάθεση, θετική ενέργεια και πλούσιο ρεπορτάζ. Μέχρι τότε φορτίζουμε τις μπαταρίες μας και απολαμβάνουμε το υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι. Καλές διακοπές σε όλους! Να περάσετε όσο πιο… ανέμελα γίνεται!» έγραψε ο δημοσιογράφος, ενώ στη φωτογραφία που βρίσκεται ο ίδιος με την Κατερίνα Καινούργιου υπάρχει το «to be continued».

Κάτω από την ανάρτηση «μαζεύτηκαν» αρκετά σχόλια που θαυμαστές του παρουσιαστή που του έγραψαν πολλά «μπράβο» για την επαγγελματική του εξέλιξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version