Κυριακή, 1 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου για τα ενοχλητικά δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή: Από τη στιγμή που ζήτησαν συγγνώμη, όλα καλά

Γιάννης Στάνκογλου για τα ενοχλητικά δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή: Από τη στιγμή που ζήτησαν συγγνώμη, όλα καλά
NDPPhoto

«Πάντα διαφύλασσα την προσωπική μου ζωή και την προστάτευα», εξομολογείται ο Γιάννης Στάνκογλου.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου στη Real L!fe και στη Νίκη Κώτσου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν την προσωπική του ζωή και πόσο προσπαθεί να τη διαφυλάσσει.

Πέρασες μία περίοδο με ενοχλητικά δημοσιεύματα περί νέων σχέσεων.

Από τη στιγμή που όσοι αναφέρθηκαν σε αυτό ζήτησαν συγγνώμη, όλα καλά! Πάντα διαφύλασσα την προσωπική μου ζωή και την προστάτευα. Κι όσο είχα τη σχέση μου και μετά που παντρεύτηκα και με τα παιδιά μου, που ακόμη τα προφυλάσσω και με την πρώην σύζυγό μου, που ακόμη την προφυλάσσω. Σέβομαι όσους είναι δίπλα μου.

Κάποιες αξίες τις παίρνουμε κι από την οικογένειά μας.

Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο με αυτό, όσο με το πώς βλέπω εγώ τη ζωή και τους ανθρώπους που έχω ζήσει και τους ανθρώπους που θα γνωρίσω. Δεν θέλω να γνωρίσω έναν άνθρωπο κάποια στιγμή και να τραβήξει κάτι τέτοιο, δεν είναι ωραίο. Να κρύβεσαι μερικές φορές. Δηλαδή η δουλειά μας είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά είναι δύσκολο να κρυφτείς, να έχεις μια ιδιωτικότητα.

Όταν νιώσεις σίγουρος, θα είσαι πιο άνετος φαντάζομαι…

Ναι, βέβαια, θα το αφήσω ελεύθερο. Αν νιώσω σιγουριά, οπωσδήποτε.

Media Τελευταίες ειδήσεις