Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γιάννης Στάνκογλου: Στην τηλεόραση εξαρτώνται τα πάντα από τα χρήματα

Γιάννης Στάνκογλου: Στην τηλεόραση εξαρτώνται τα πάντα από τα χρήματα

“Αυτά καθορίζουν τι δουλειές γίνονται” επισημαίνει, μέσα σε όλα, ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στη νέα άνθιση της μυθοπλασίας στην ελληνική τηλεόραση, στα πολλά σίριαλ αλλά και στην “ασφάλεια” ποιότητας από την ΕΡΤ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Στάνκογλου στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Τηλέραμα και τους δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη και Βασίλη Ανδριτσάνο. 

Φέτος έχουμε πάλι πολλές σειρές στην τηλεόραση. Είστε αισιόδοξος για το μέλλον της μυθοπλασίας;

Όπως ξέρουμε όλοι, τα πάντα εξαρτώνται από τα χρήματα. Αυτά καθορίζουν τι δουλειές γίνονται. Εγώ θα ήθελα να γίνονται ωραία πράγματα, δεν με ενδιαφέρει να γίνονται πολλά και το 80% να είναι χάλια. Προτιμώ να γίνονται λιγότερα πράγματα, τα οποία να είναι πολύ καλά και, γιατί όχι, να “σπάνε” και τα σύνορα με κάποιον τρόπο. Δεν είναι εύκολο πράγμα, αλλά μπορεί να συμβεί, όπως είδαμε, και είναι θέμα δουλειάς και θέμα χρημάτων.

Είναι εγγύηση η ΕΡΤ για ένα καλό αποτέλεσμα που θα βγει στους δέκτες μας;

Βεβαίως και είναι εγγύηση και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με τις δουλειές που κάνει, οι οποίες δεν είναι μόνο μυθοπλασία εποχής, δεν είναι μόνο καθημερινές σειρές, έχει τα πάντα η ΕΡΤ.

Επίσης υπάρχει και η πλατφόρμα του ERTFLIX, που έχει δώσει πολλή δουλειά σε πάρα πολλούς ηθοποιούς, τεχνικούς, αλλά και ανθρώπους που ασχολούνται με την τηλεόραση. Την ίδια στιγμή, όμως, κάνει και πολύ ωραία πράγματα.

Media Τελευταίες ειδήσεις