Δευτέρα, 2 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γιάννης Βαρδής: Μου λένε «με τον πατέρα σου τα πίναμε» ενώ ξέρω ότι δεν έπινε ποτέ

Γιάννης Βαρδής: Μου λένε «με τον πατέρα σου τα πίναμε» ενώ ξέρω ότι δεν έπινε ποτέ

Καλεσμένος της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Γιάννης Βαρδής. Ο νεαρός καλλιτέχνης αφηγήθηκε, μεταξύ άλλων, στιγμιότυπα με ανθρώπους που τον πλησίαζαν δήθεν ότι ήταν φίλοι του πατέρα του, του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή.

Ωστόσο, ο Γιάννης Βαρδής αποκάλυψε στην εκπομπή «Στούντιο 4», και πως μαθαίνει καθημερινά πράγματα για τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή, από ανθρώπους που τον έζησαν στο παρελθόν, όπως νοσηλευτές στο νοσοκομείο.

«Επειδή είμαι αρκετά χρόνια στη νύχτα, μπορώ να αφουγκραστώ και να καταλάβω αν κάποιος λέει αλήθεια ή όχι όταν με πλησιάζει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Συμβαίνει πάρα πολύ συχνά να έρχονται πάρα πολλοί άνθρωποι, να με έχουν πλησιάσει και να μου λένε ιστορίες τις οποίες δεν τις ξέρω. Όμως, μπορώ να καταλάβω αν είναι αληθινές ή όχι και αυτό είναι πάρα πολύ ωραίο».

«Μπορεί κάποιος να μου πει, ας πούμε, “με τον πατέρα σου τα πίναμε” ενώ ξέρω ότι ο πατέρας μου δεν έπινε ποτέ. Μου αρέσει όμως αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι, όταν με πλησιάζουν, γιατί μες στο κεφάλι μου μπορώ να δημιουργήσω καινούργια εικόνα και να ενώσω παζλ», εξομολογήθηκε, αρχικά, ο νεαρός καλλιτέχνης.

 

«Θα σας πω ένα παράδειγμα. Έχω γνωρίσει αρκετούς νοσηλευτές από την εποχή που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ήταν δίπλα του πολλοί νοσηλευτές και μου έχουν δώσει εικόνες από την ζωή και την καθημερινότητά του μέσα στο νοσοκομείο όταν εγώ δεν μπορούσα να τον επισκεφτώ και μου έχουν ενώσει πολλά παζλ», συμπλήρωσε, ο Γιάννης Βαρδής.

Media Τελευταίες ειδήσεις