Τετάρτη, 3 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Γιώργος Αμούτζας: «Με την Τάνια Μπρεάζου γνωριστήκαμε στο J2US και φτάσαμε στον τελικό»

Γιώργος Αμούτζας: «Με την Τάνια Μπρεάζου γνωριστήκαμε στο J2US και φτάσαμε στον τελικό»

«Δεν αλλάζει κάτι για το αν υπάρχει ανταγωνισμός νίκης ή όχι», διευκρινίζει ο Γιώργος Αμούτζας.

Τόσο για την γνωριμία με την σύντροφο του, Τάνια Μπρεάζου όσο και τον επερχόμενο μεγάλο τελικό του J2US μίλησε ο Γιώργος Αμούτζας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου το πρωινό της Τετάρτης στον Alpha. 

«Ελπίζαμε ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ, είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι το J2US. Να πω συγχαρητήρια στην παραγωγή για όλη τη δουλειά που έχει κάνει και για ένα σόου που ανεβαίνει με πολύ φροντίδα και αγάπη, όπως επίσης και ένα προσωπικό ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη. Από κει και πέρα για εμάς το J2US είναι ένα πολύ όμορφο ταξίδι», τόνισε αρχικά ο νεαρός ηθοποιός.

«Με την Τάνια γνωριστήκαμε στο παιχνίδι και φτάσαμε στον τελικό. Όλα τα ζευγάρια είναι εξαιρετικά, έχουμε γίνει μια πολύ ωραία παρέα και νομίζω ότι θα περάσουμε πολύ ωραία στον τελικό τον οποίο θα απολαύσουμε και εμείς αλλά και ο κόσμος».

«Τώρα εμείς καλλιτεχνικά προετοιμαζόμαστε για τον τελικό. Δεν αλλάζει κάτι για το αν υπάρχει ανταγωνισμός νίκης ή όχι, αυτό είναι το παιχνίδι. Σημασία έχει να περνάμε καλά και να το απολαμβάνουμε και εμείς για να το περάσουμε όλο αυτό και στον κόσμο» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Γιώργος Αμούτζας στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις