Site icon NewsIT

Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Το on air «φιλί» τους και το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη

03.06.2024 | 09:19
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Το on air «φιλί» τους και το σχόλιο του Νίκου Κοκλώνη

«Παγωτό» έμειναν όλοι στο πλατό του J2US όταν ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου παραλίγο να φιληθούν στον αέρα του σόου, στο τέλος του τραγουδιού τους.

Ο γνωστός ηθοποιός και η τραγουδίστρια, εκτός από ζευγάρι στο σόου, είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή αποφεύγοντας όμως να μιλάνε για τα προσωπικά τους δημοσίως. Κατά τη διάρκεια του J2US χτες Κυριακή (02.06.2024) η Τάνια Μπρεάζου και ο Γιώργος Αμούτζας ερμήνευσαν το τραγούδι «Σκόνη και Θρύψαλα» του Στέφανου Κορκολή σε ένα πολύ ρομαντικό stage.

Ο παρουσιαστής Νίκος Κολώνης έμεινε άναυδος όταν ο Γιώργος και η Τάνια ήρθαν πολύ κοντά, κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής χωρίς όμως να δίνουν ένα φιλί στον αέρα του J2US. «Γιατί γιατί βρε παιδιά; Έπρεπε να το δώσετε το φιλί… έλα στο τσακ. Δεν θα πω άλλα», είπε χακακτηριστικά.

Μετά το live, η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ρώτησε τον ηθοποιό τι τον εκνευρίζει περισσότερο στη σύντροφό του, με τον ίδιο να λέει: «Η Τάνια τα βλέπει όλα πολύ ρομαντικά κάποιες φορές και πιστεύει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν καλή πρόθεση. Αυτό με εκνευρίζει γιατί πρέπει να την προστατεύω και να τη “γειώνω” για αυτό παίρνω και τον ρόλο του κακού».

Τα ερωτευμένα παιδιά δεν σχολίασαν τίποτα παραπάνω για το θέμα, αφού έχουν επιλέξει να δημοσιεύουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα από τη σχέση τους, κρατώντας τις λεπτομέρειες για τους εαυτούς τους. Πάντως αυτό που δεν κρύβεται είναι ο έρωτάς τους. 

J2US: Γιώργος Αμούτζας – Τάνια | «Σκόνη και θρύψαλα»

Υπενθυμίζεται ότι οι 2 τους έκαναν μαζί Πάσχα στην γενέτειρα της τραγουδίστριας, τη Ρουμανία, αλλά πήγαν και σε ένα ευρωπαϊκό road trip περνώντας με πλοίο στην Ιταλία και φτάνοντας οδικώς στη Γερμανία.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version