Site icon NewsIT

Γιώργος Αμούτζας: Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου σε τροχαίο

17.09.2023 | 16:03
Γιώργος Αμούτζας: Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου σε τροχαίο

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Δυο στις 10» παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας. Ο πρωταγωνιστής του Σασμού μίλησε για τον έρωτα, την καριέρα του αλλά και το θάνατο του καλύτερου φίλου του.

Ο Γιώργος Αμούτζας αποκάλυψε ότι ο κολλητός του φίλος, σκοτώθηκε σε τροχαίο, μπροστά στα μάτια του! «Τον έχασα μπροστά στα μάτια μου σε τροχαίο δυστύχημα» είπε και σημείωσε ότι μία τόσο σημαντική απώλεια δεν ξεπερνιέται με τον χρόνο.

Μιλώντας για τον Σασμό, ο νεαρός ηθοποιός είπε: «Δεν είναι εύκολο αυτό που πάμε να κάνουμε. Ο “Σασμός” είναι μία καθημερινή σειρά, η οποία έχει ήδη γράψει παρά πολλά επεισόδια και ο κόσμος την αγάπησε και την αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

Παρόλα αυτά εμείς τώρα πρέπει να του δώσουμε έναν λόγο να συνεχίσει μας βλέπει. Νομίζω θα τα καταφέρουμε» είπε, ενώ παραδέχτηκε ότι ο ίδιος δεν κοιτάει τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση.

«Είναι ενθαρρυντικό όμως να ξέρεις ότι η τηλεοπτική σειρά που εργάζεσαι είναι στην πρώτη θέση» πρόσθεσε.

Όσο για το μέλλον; Η προτεραιότητά του είναι να βάλει ένα μέτρο στις ώρες που δουλεύει.

 

Μιλώντας για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή του. «Είναι ψυχοθεραπεία» δήλωσε. «Κάνω πολλές “χαζομάρες” όταν είμαι ερωτευμένος, το πιο απλό είναι ότι μηδενίζω τις αποστάσεις».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version