Τετάρτη, 18 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Γιώργος Αυτιάς: Ένας είναι ο δάσκαλος στην ενημέρωση, ο Γιώργος Παπαδάκης

Γιώργος Αυτιάς: Ένας είναι ο δάσκαλος στην ενημέρωση, ο Γιώργος Παπαδάκης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi - ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Αν μαζευτούμε όλοι όσοι διατελέσαμε στελέχη της εκπομπής του, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλει ένα μεγάλο γήπεδο», δηλώνει ο Γιώργος Αυτιάς.

Από τις Βρυξέλλες, όπου και βρίσκεται ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για τον νέο του ρόλο, τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Φαίη Μαυραγάνη.

«Πάρα πολλοί πολιτικοί με έπαιρναν τηλέφωνο για να τους βγάλω στην εκπομπή μου. Πολλοί από αυτούς ούτε με πήραν να μου πουν καλή επιτυχία, ούτε όταν εκλέχτηκα για να μου πουν μπράβο. Πολλοί από αυτούς δεν χάρηκαν που βγήκα πρώτος.

Μία βδομάδα πριν τις εκλογές έλεγαν: Ο Αυτιάς πέφτει θα βγει πέμπτος», τόνισε ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν μετάνιωσα για τη δήλωση. Η οικογένειά μας είναι η βάση μας, η σημαία το σύμβολό μας και τη θρησκεία δεν την απαρνιέται κανείς. Αυτές είναι οι αρχές του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας», σχολίασε για τη φορά που βγήκε με την ελληνική σημαία και είπε πως πατρίδα – θρησκεία – οικογένεια είναι το τρίπτυχο.

«Στην ενημέρωση ένας είναι ο δάσκαλος, ο Γιώργος Παπαδάκης. Αν μαζευτούμε όλοι όσοι διατελέσαμε στελέχη της εκπομπής του, ο Γιώργος θέλει ένα μεγάλο γήπεδο. Ο Γιώργος είναι τόσο πληθωρικός, τόσο ωραίος», είπε ο Γιώργος Αυτιάς για τον παλιό συνάδελφό του.

«Κάθε Παρασκευή θα είμαι στον Οικονόμου. Αυτά που γίνονται εδώ, πρέπει να τα μαθαίνει ο ελληνικός λαός», αποκάλυψε.

Media Τελευταίες ειδήσεις