Τρίτη, 23 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Γιώργος Γρηγοριάδης: Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν της καραντίνας, δεν είχα δει την οικογένεια μου

Γιώργος Γρηγοριάδης: Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν της καραντίνας, δεν είχα δει την οικογένεια μου

“Είχε περάσει και ένα διάστημα τριών μηνών που δεν τους είδα καθόλου” θυμάται ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Στην περίοδο της καραντίνας για τον κορονοϊό γύρισε ο Γιώργος Γρηγοριάδης, συνομιλώντας με τον Τάσο Ιορδανίδης, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μπαμπα-δες» της ΕΡΤ, για να εξηγήσει το απόγευμα του Σαββάτου τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η οικογένεια του.

«Στην περίοδο της καραντίνας εγώ ήμουν εδώ και αυτοί ήταν μόνοι τους επάνω. Ήταν δύσκολο, πολύ. Στην καραντίνα είχε περάσει και ένα διάστημα τριών μηνών που δεν τους είδα καθόλου. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και κάναμε βιντεοκλήσεις» περιέγραψε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Είχαν απαγορευτεί τα πάντα. Εμείς όμως, ως δημοσιογράφοι, μπορούσαμε να κυκλοφορούμε αλλά εγώ, τώρα, από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη να πάω να κάνω τι; Δεν ήθελα να προκαλέσω σε κάποιο ενδεχόμενο μπλόκο της αστυνομίας.

Είχα ένα χαρτί που μου έδινε μια ελευθερία κινήσεων αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκα, επαναλαμβάνω, γιατί δεν ήθελα να προκαλέσω».

«Οπότε υπήρχε ένα μεγάλο διάστημα που δεν τους είχα δει. Ας πούμε, Πάσχα έκανα μόνος μου εδώ. Με την μητέρα τους, ναι, με την γυναίκα μου πέρασαν χρόνο μαζί.

Ήταν όλη την ημέρα μέσα στο σπίτι. Δούλευε και η γυναίκα μου από το σπίτι αναγκαστικά και ήταν συνέχεια μαζί. Αυτό ίσως μου λείπει.

Μπορεί βέβαια να ήταν και καλύτερα γιατί μπορεί να τρωγόμασταν έτσι και οι τέσσερις μέσα σε ένα σπίτι» υπογράμμισε ο Γιώργος Γρηγοριάδης στο μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις