Site icon NewsIT

Γιώργος Λιάγκας για τηλεθέαση: «Δεν το περίμενα αυτό που έγινε χθες, πίστευα ότι θα αργήσει να γίνει»

17.09.2024 | 11:57
Γιώργος Λιάγκας για τηλεθέαση: «Δεν το περίμενα αυτό που έγινε χθες, πίστευα ότι θα αργήσει να γίνει»

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε πρεμιέρα με την ομάδα του στον ΑΝΤ1 και η τηλεθέαση τον έφερε στην κορυφή, στο γενικό σύνολο.

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου θα δίνουν καθημερινά μάχες για την τηλεθέαση, κατά τη διάρκεια της σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Στην πρεμιέρα των εκπομπών, βρέθηκε στην κορυφή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με μικρή διαφορά από το Buongiorno, τους Αταίριαστους στον ΣΚΑΪ και το Super Katerina στον Alpha.

Το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του. «Σας ευχαριστούμε πολύ, γιατί πραγματικά δεν το περίμενα ούτε εγώ να συμβεί, είναι πρώτη χρονιά με έναν ΑΝΤ1 στην πρωινή ζώνη εξαφανισμένο όλο το καλοκαίρι. Δεν παίζουν ρόλο τα νούμερα κάθε μέρας, στο τέλος της χρονιάς βγάζεις πάντα το συμπέρασμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Αλλά το γεγονός ότι το σύνολο του κόσμου, γιατί αυτό μετράει στην τηλεθέαση, το λέω κάθε χρόνο, άσχετα με τα νεανικά νούμερα. Εμείς είμαστε παρουσιαστές και απευθυνόμαστε στο σύνολο του κόσμου, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε έναν άνθρωπο που είναι 57 χρονών.

Ότι το σύνολο του κόσμου χθες, με φανατισμό έδωσε πρωτιά σε αυτή εδώ την εκπομπή, για μας είναι πάρα πολύ τιμητικό, για την πρώτη εκπομπή». Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε:

«Μπορεί σήμερα να έρθουμε πέμπτοι, δεν έχει να κάνει. Όμως ότι χθες, πρώτη μέρα, μας είδατε και μας δώσατε πρωτιά, ευχαριστούμε πάρα πολύ. Δεν το περίμενα, περίμενα ότι θα αργήσει να γίνει αυτό, αλλά έγινε από την πρώτη μέρα, ευχαριστούμε πολύ».

Γιώργος Λιάγκας για τηλεθέαση: Δεν το περίμενα αυτό που έγινε χθες, πίστευα ότι θα αργήσει να γίνει

στην κορυφή της κατάταξης στο γενικό σύνολο βρέθηκε η εκπομπή Το Πρωινό (ΑΝΤ1) με 17,8%, ενώ ακολούθησε η Buongiorno (MEGA) με 15,5%. Στη συνέχεια η εκπομπή Αταίριαστοι (ΣΚΑΪ) με 14,4% και η Super Κατερίνα (ALPHA) με 14,3%, ενώ οι υπόλοιπες εκπομπές που ακολουθούν στην κατάταξη έκαναν μονοψήφιους μέσους όρους. Συγκεκριμένα και κατά σειρά: Live You (ΣΚΑΪ) με 9,5%, Breakfast@Star (STAR) με 5,8%, Πρωινό ΣουΣού (OPEN) με 5% και Πρωίαν σε είδον (ΕΡΤ1) με 3,7%. (δείτε αναλυτικά εδώ)

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version