Site icon NewsIT

Γιώργος Παπαδάκης και «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφουν για 34η συνεχόμενη χρονιά την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

06.09.2024 | 12:19
Γιώργος Παπαδάκης και «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφουν για 34η συνεχόμενη χρονιά την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» επιστρέφουν στους τηλεοπτικούς δέκτες για 34η συνεχόμενη χρονιά.

Στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρονται τα εξής: «Ο Γιώργος Παπαδάκης, η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για 34η συνεχόμενη χρονιά! Από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 05:45, και καθημερινά, το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται για να αναδείξει, αλλά και να αναλύσει όλα τα θέματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας.

Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, για άλλη μια χρονιά θα καταγράφει τον παλμό της ειδησεογραφίας και ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος, με χιούμορ και αμεσότητα, θα μπαίνει στην καθημερινή μάχη της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης.

Με ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις γωνιές της χώρας, το «Καλημέρα Ελλάδα» θα φέρνει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για να είναι ενημερωμένοι. Μαζί του ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Στην ενότητα για την Οικονομία η Ηρώ Ράντου, ενώ όλες τις ειδήσεις από τη Β. Ελλάδα θα μας μεταφέρει ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version