Site icon NewsIT

Γιώργος Παπακώστας: Αν προκύψει κάτι θα ήθελα να είναι σε διαφορετική μορφή, βαρέθηκα το στριμωγμένο 10λεπτο μαγειρικής

28.05.2024 | 22:30
Γιώργος Παπακώστας: Αν προκύψει κάτι θα ήθελα να είναι σε διαφορετική μορφή, βαρέθηκα το στριμωγμένο 10λεπτο μαγειρικής

“Θα ήθελα πιο μαγειρική, όχι να δει την Ελένη, τι προσφορά θα βγάλει ο άλλος, τι δώρο θα βγάλει, ποιος θα φάει κράξιμο και ποιος χώρισε. Εγώ δεν βλέπω πρωινές εκπομπές -συγγνώμη- τις βαριέμαι” παραδέχεται ο Γιώργος Παπακώστας.

Ο Γιώργος Παπακώστας παραχώρησε δηλώσεις στη Super Κατερίνα και μίλησε για την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega και ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

“Δεν έχω μιλήσει με την Ελένη για το ποιο θα είναι το μετά. Εμένα η δουλειά μου δεν είναι η τηλεόραση αλλά τα εστιατόρια.

Η εκπομπή που πηγαίνω, είναι το ρεπό μου. Η Ελένη είναι φοβερή συνεργάτης και με αφήνει να κάνω ό,τι θέλω” ανέφερε ο Γιώργος Παπακώστας.

“Προφανώς δεν περιμένω να με πάρει κάποιος τηλέφωνο και να μου πει -εννοώ την Ελένη- ότι κάνουμε αυτό κι έλα, αλλά δεν ψάχνω και να δω τι θα κάνω. Αν προκύψει κάτι, θα ήθελα να είναι σε διαφορετική μορφή. Αυτό το πρωινό στριμωγμένο 8-10 λεπτά μαγειρικής λίγο το βαρέθηκα.

Θα ήθελα πιο μαγειρική, όχι να δει την Ελένη, τι προσφορά θα βγάλει ο άλλος, τι δώρο θα βγάλει, ποιος θα φάει κράξιμο και ποιος χώρισε. Εγώ δεν βλέπω πρωινές εκπομπές -συγγνώμη- τις βαριέμαι.

Δεν είναι ότι δεν με εξέφραζε τότε (σ.σ. όταν μου έγινε η πρόταση), αλλά σιγά σιγά οι άνθρωποι εξελίσσονται και αλλάζουν τα θέλω.

Στην εκπομπή της Ελένης έμεινα γιατί μου άρεσε το κλίμα κι η συνεργασία. Αν με πάρει αύριο ιδανικά και μου πει ότι κάνω αυτό, έρχομαι γιατί γουστάρω την Ελένη” πρόσθεσε ο Γιώργος Παπακώστας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version