Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

Γιώργος Περρής: Στα 18 μίλησα για τη σεξουαλικότητα μου, πριν δυσκολευόμουν πάρα πολύ να το αποδεχτώ ο ίδιος

Γιώργος Περρής: Στα 18 μίλησα για τη σεξουαλικότητα μου, πριν δυσκολευόμουν πάρα πολύ να το αποδεχτώ ο ίδιος

“Η μητέρα μου αντέδρασε σχετικά ψύχραιμα” ομολογεί ο Γιώργος Περρής.

O Γιώργος Περρής βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά, το μεσημέρι της Παρασκευής (28.06.2024) με αφορμή τις καλοκαιρινές του συναυλίες, όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή του να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

«Στα 18 μου το είπα στη μητέρα μου και πρώτα στην κολλητή μου φίλη. Δεν το είχα πριν, δυσκολευόμουν πάρα πολύ να το αποδεχτώ ο ίδιος. Όταν μεγάλωσα εγώ τέλη ’80 με ’90, ήταν πολύ ταμπού αυτό και δεν συζητιόταν» τόνισε αρχικά ο ερμηνευτής.

«Δεν είχα κάποιο παράδειγμα στη δημόσια σφαίρα και η νοοτροπία ήταν κάνει ό,τι θέλεις αλλά μη μιλάς και κράτησέ το κρυφό κι αυτό σε κάνει υποσυνείδητα να πιστεύεις πως κάτι πηγαίνει λάθος μέσα σου. Το προκάλεσε να το πω η φίλη μου η Μαρία κι ήταν τρομερή ανακούφιση. Θα της το χρωστώ για πάντα αυτό».

«Η μητέρα μου αντέδρασε σχετικά ψύχραιμα και μου είπε ότι το φανταζόταν και το υποπτευόταν. Βεβαίως, μετά αντέδρασε κάπως ότι «μήπως φταίω εγώ και σε ώθησα σε κάτι τέτοιο». Βγήκε ενοχή. Έπρεπε να της εξηγήσω, αλλά αυτά με τον χρόνο απαλύνονται και παίρνουν τη διάσταση που πρέπει» παραδέχθηκε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Περρής στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις