Site icon NewsIT

Γιώργος Ταλάντσεβ: Η Μαίη έχει τραβήξει πολύ κουπί στη ζωή της

22.06.2022 | 21:44
Γιώργος Ταλάντσεβ: Η Μαίη έχει τραβήξει πολύ κουπί στη ζωή της

Τους λόγους που θέλει την Μαίη νικήτρια του Survivor έδωσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ!

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor, ο Γιώργος Ταλάντεβ βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» όπου μίλησε για την εμπειρία που έζησε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το Survivor είναι μια εμπειρία μοναδική, δεν νομίζω να μπορείς να ζήσεις εύκολα σε μια ζούγκλα. Πριν φύγω ήμουν υπεύθυνος σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

Ασχολούμουν πολλά χρόνια με τον χορό και με τον αθλητισμό και ξαφνικά το παράτησα. Μου έλειψε πολύ ο ανταγωνισμός, η διαφορετικότητα οπότε ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Μέσα από το παιχνίδι κατάλαβα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου. Θα ήθελα από εδώ και πέρα να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα».

«Είχα πει ότι θέλω να κερδίσει το έπαθλο η Μαίη γιατί θεωρώ είναι ένα λαϊκό κορίτσι και θα ήθελα να δω μια γυναίκα να σηκώνει το έπαθλο.

Δεύτερον, επειδή έχω συζητήσει πολύ με την Μαίη και ξέρω ότι έχει τραβήξει πολύ κουπί στη ζωή της, θεωρώ ότι έχει παλέψει, έχει δώσει τα πάντα.

Δεν κέρδισε την πρώτη φορά και συνέχισε, δεν κέρδισε την δεύτερη φορά και ξαναπήγε… Μου αρέσει το πείσμα της και το γεγονός ότι είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων» συμπλήρωσε ο Γιώργος Ταλάντσεβ στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version