Παρασκευή, 23 Αυγ.
36oC Αθήνα

Γιώργος Θαναηλάκης: «Τα παιδιά μου δεν βίωσαν άσχημα το διαζύγιο, είμαι πάντα δίπλα σε εκείνα και στη μητέρα τους»

Γιώργος Θαναηλάκης: «Τα παιδιά μου δεν βίωσαν άσχημα το διαζύγιο, είμαι πάντα δίπλα σε εκείνα και στη μητέρα τους»

«Δεν χωρίσαμε με ένταση. Ήταν ένα βελούδινο διαζύγιο», είπε ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Ο Γιώργος Θαναηλάκης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Αστέρη Κασιμάτη. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για το καλύτερο… deal της ζωής του, αλλά και για το διαζύγιό του.

Ποιο θεωρείς το καλύτερο deal της ζωής σου;

Το γεγονός ότι έχω καταφέρει να έχω καλές σχέσεις με όλους τους δικούς μου ανθρώπους. Έχω παντρευτεί δύο φορές, οπότε καταλαβαίνεις ότι θα ήταν σημαντικό για μένα να έχω καλή σχέση και με την πρώην σύζυγό μου. Και η νυν γυναίκα μου έχει πολύ καλές σχέσεις με τα παιδιά μου και με τους φίλους μου.

Γενικά προσπαθώ να μην προκαλώ. Και στη δουλειά μου, επειδή έχω συνδέσει το όνομά μου με τον Ολυμπιακό, ποτέ δεν προκαλώ τους αντιπάλους. Δεν δημιουργώ εντάσεις. Θέλω να υπάρχει καλό κλίμα γύρω μου. Αυτό είναι το καλύτερο deal.

Το διαζύγιό σου ήταν επώδυνο για σένα;

Με την πρώτη μου σύζυγο, η οποία είναι Αγγλίδα και εργαζόταν ως νηπιαγωγός, παντρευτήκαμε όταν ήμουν 22 χρόνων. Χωρίσαμε το 2004 ύστερα από δεκαοκτώ χρόνια γάμου. Δυσκολεύτηκα γιατί υπήρχαν δύο παιδιά. Όμως δεν χωρίσαμε με ένταση.

Ήταν ένα βελούδινο διαζύγιο. Και τους γιους μου τους έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα, αφού έμενα κοντά τους έτσι κι αλλιώς. Ο μεγάλος, ο Λάμπρος, τότε ήταν 9 χρόνων και ο μικρός, ο Αλέξανδρος, ήταν 5. Πηγαίναμε βόλτες συχνά, έκαναν μαζί μου διακοπές.

Τα παιδιά μου δεν βίωσαν άσχημα το διαζύγιο. Είμαι πάντα δίπλα τόσο σε εκείνα όσο και στη μητέρα τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις