Site icon NewsIT

Γιώργος Τσιαντούλας: Έχω παρελθόν με πολύ γυμνό στη σκηνή σε παραστάσεις

11.06.2024 | 04:00
Γιώργος Τσιαντούλας: Έχω παρελθόν με πολύ γυμνό στη σκηνή σε παραστάσεις

Ο Γιώργος Τσιαντούλας κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4». Ο 34χρονος ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ για την queer ταινία «Το καλοκαίρι της Κάρμεν» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ερωτηθείς από τους οικοδεσπότες του «Στούντιο 4», Θανάση Αναγνωστόπουλο και Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το πώς αντιμετώπισε τις γυμνές σκηνές της ταινίας, ο Γιώργος Τσαντούλας απάντησε ότι είναι εξοικειωμένος.

«Η παραλία στα Λιμανάκια είναι γυμνιστών. Αυτή η παραλία είναι landmark για την queer κοινότητα και έπρεπε να αποτυπωθεί σαν μέρος της αλήθειας αυτού του τοπίου. Αντιμετώπισα τις σκηνές σαν κοστούμι. Έχω παρελθόν με πολύ γυμνό στη σκηνή σε παραστάσεις και είμαι εξοικειωμένος με αυτό τεχνικά, αλλά ήταν και το κοστούμι του ρόλου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσιαντούλας και πρόσθεσε:

«Ο Δημοσθένης είχε έναν perfomative ρόλο και είναι πολύ macho και sensual, ειδικά σε αυτή την παραλία, οπότε ήταν το τσόφλι του, το κοστούμι του. Σαν να φοράς ένα ζευγάρι παπούτσια ενός ρόλου».

«Το καλοκαίρι της Κάρμεν» είναι μία περήφανα «ξεδιάντροπη» κωμωδία με θέμα την πολυεπίπεδη φιλία μεταξύ δύο γκέι ανδρών.

Ο Νικήτας και ο Δημοσθένης περνάνε μια μέρα στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, αναπολώντας το πρόσφατο παρελθόν τους με την προοπτική να το μετατρέψουν σε σενάριο.

Το Καλοκαίρι της Κάρμεν (Summer with Carmen) Trailer | EN Subs | Cinobo

Η νέα ταινία του Ζαχαρία Μαυροειδή («Απόστρατος»), θα κάνει πρεμιέρα στα σινεμά την Πέμπτη, 13 Ιουνίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version