Τρίτη, 13 Αυγ.
32oC Αθήνα

Γιώργος Χρανιώτης: Αυτή η τεράστια αλλαγή της πατρότητας λειτουργεί σαν πηγή ζωής

Γιώργος Χρανιώτης: Αυτή η τεράστια αλλαγή της πατρότητας λειτουργεί σαν πηγή ζωής

“Ο γιος μου είναι το κέντρο ελέγχου μου” ανέφερε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Ο Γιώργος Χρανιώτης έδωσε συνέντευξη στη Real L!fe και στη Νίκη Κώτσου για το πλήθος συναισθημάτων που του έχει δημιουργήσει η πατρότητα κι ο ερχομός του γιου του, Αλέξανδρου.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις μικρές ευκαιρίες ανάπαυλας αυτό το καλοκαίρι θα καταφέρω να κολυμπήσω και να πετάξω βότσαλα με τον γιο μου.

Προσπαθώ να περνάω χρόνο με το παιδί μου. Το παιδί μου το νιώθω σαν κάτι πολύ εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο.

Δεν ήξερα ότι μπορεί να έχω γύρισμα από τις 8 το πρωί, να τελειώσω στις 6, να τρέξω μετά για ποδήλατο, να φύγω για παράσταση και, ενώ εύχομαι να κοιμάται, όταν ανοίγω την πόρτα για να ξεκουραστώ, τελικά να έρχεται στην αγκαλιά μου και ξαφνικά να έχει σβήσει η κούραση».

«Αυτό δεν το ήξερα, ούτε φανταζόμουν ότι θα μου συμβεί. Τα παιδιά έχουν μια ουσία, ένα άρωμα, ένα άγγιγμα, που είναι λίγο σαν ναρκωτικό».

«Αυτή η τεράστια αλλαγή της πατρότητας λειτουργεί σαν πηγή ζωής, ειδικά σε μένα, που δεν ήξερα ότι θα γίνω πατέρας. Ο μικρός είναι ο μοναδικός άνθρωπος που με κάνει να αισθάνομαι ότι πρέπει να μη μένω στάσιμος.

Οπότε για μένα είναι ένα καλό κέντρο ελέγχου.

Με κάνει να θέλω να είμαι ζωντανός στο σώμα και στην ψυχή μου, να μπορώ να παίζω, να του μιλάω, να τραγουδάω, να του κάνω καραγκιοζιλίκια, να χορεύω και μέσα από εμένα να φτιάξει τους δικούς μηχανισμούς. Ο γιος μου είναι το κέντρο ελέγχου μου» προσθέτει, με τρυφερότητα, ο Γιώργος Χρανιώτης στη νέα του συνέντευξη.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις