Media

Γιωρίκας Πιλίδης: Άστοχο το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα

«Οι πρώτοι είναι;» λέει ο Γιωρίκας Πιλίδης για Μάριο και Καρολίνα.

Στην εκπομπή «Open Weekend» και τη Βίκυ Δέτσικα μίλησε ο Γιωρίκας Πιλίδης για το Survivor, τον Σπύρο Μαρτίκα, ενώ σχολίασε και το τρέιλερ με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

«Το είδα το τρέιλερ, μια χαρά, οι πρώτοι είναι ή οι τελευταίοι; Είναι ένα συνηθισμένο πράγμα. Κάτω από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις δημιουργούνται δυνατά συναισθήματα.

Άστοχο το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα για το ότι παίζουν σε εκπομπή ερωτικού περιεχομένου. Κι ο ίδιος είχε τη δική του γνωριμία μέσα στο Survivor», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης: «Η παραγωγή ήξερε ότι θα πουλήσει αυτό. Πολλοί παραβιάζουν τους κανόνες του Survivor. Κι εγώ τους είχα παραβιάσει».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φώτης Σεργολόπουλος απειλεί με μήνυση τον Αντώνη Πρέκα
«Καταδικάζω απερίφραστα τη διασπορά ατεκμηρίωτων και συκοφαντικών υπαινιγμών εις βάρος μου και επιφυλάσσομαι για την άρση της προσβολής, την αποκατάσταση της αλήθειας και την ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης», γράφει ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος