Πέμπτη, 4 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αυτό που κάνει η Ελένη Μενεγάκη με στεναχωρεί»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αυτό που κάνει η Ελένη Μενεγάκη με στεναχωρεί»

Το παράπονό του για την Ελένη Μενεγάκη, έκανε για μία ακόμη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε πως έχει πικραθεί με την Ελένη Μενεγάκη καθώς έχει πάει ως καλεσμένη στις εκπομπές του μόνο μία φορά μέσα σε όλα τα χρόνια της πορείας τους. «Αυτό που κάνει δεν μου αρέσει, με στεναχωρεί», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Με έχει στεναχωρήσει τόσο πολύ η Ελένη Μενεγάκη, είμαι πολύ πληγωμένος. Να είναι καλά, τη συμπαθώ, έχουμε περάσει πολύ ωραίες στιγμές, αλλά είμαι βαθιά πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Το έχω ξαναπεί αυτό για την Ελένη και το είχε παίξει και στην εκπομπή της. Περίμενα ότι θα το άκουγε και θα έλεγε “πότε να έρθω;”, είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Άρη Καβατζίκη.

«Δεν γίνεται να έχω πάει εγώ στα πρωινά της εφτά φορές και εκείνη ήρθε μόνο μία φορά στη ζωή της, στην ΕΡΤ3, το 1998. Δεν ξανάρθε ποτέ! Κι εγώ όλα αυτά τα χρόνια πήγαινα, όποτε με καλούσε. Αυτό που κάνει δεν μου αρέσει, με στεναχωρεί», είπε.

«Το ότι βγάζω τρεις εκπομπές την εβδομάδα, βγαίνουν περίπου 300 καλεσμένοι τον χρόνο, καταλαβαίνεις πόσο δύσκολο πράγμα είναι κάνοντας πρωταθλητισμό. Το The 2Night έμεινε μόνο του τα μεσάνυχτα, εξαφανίστηκαν πάρα πολλοί».

Ο παρουσιαστής σχολιάζοντας την απόφασή της Ελένης Μενεγάκη να μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν, ανέφερε:

«Με ιδιαίτερο σεβασμό στην Ελένη κι αν τη δω, θέλω να τη φιλήσω, δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο. Της εύχομαι να περνάει όμορφα, έχει βρει τον παράδεισό της στην Άνδρο, εύχομαι να είναι ευτυχισμένη γιατί έχει ρίξει χιλιόμετρα δουλειάς, αγωνίας και άγχους. Της εύχομαι να ηρεμήσει και να είναι καλά» είπε ο παρουσιαστής.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις