Site icon NewsIT

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έξαλλος στα γυρίσματα της εκπομπής του – «Γιατί ρε γ@@το τόσο μίσος;»

07.09.2024 | 20:39
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έξαλλος στα γυρίσματα της εκπομπής του – «Γιατί ρε γ@@το τόσο μίσος;»

«Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο;», αναρωτήθηκε σε ανάρτησή του στο Instagram ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Με γρήγορους ρυθμούς γίνονται τα γυρίσματα της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί την οργή του για ένα συγκεκριμένο θέμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Βρίσκομαι σε ένα καταπληκτικό δάσος, θα σας δείξω. Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται εδώ. Και ενώ περπατάμε μέσα στο δάσος, που είμαστε μακριά πάρα πολύ, ήρθε ο τύπος και πέταξε την απλώστρα για τα ρούχα και την γλάστρα, είπε στο βίντεο που ανέβασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη λεζάντα του post έγραψε: «Ποιος άνθρωπος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο… γιατί ρε γαμώτο τόσο κακία μίσος και έλλειψη αγάπης;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσιάζει ήδη την εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος» αλλά και το «
The 2night Show» της βραδινής ζώνης. Η τρίτη εκπομπή που αναλαμβάνει θα έχει τίτλο «Όμορφος κόσμος» και θα είναι ταξιδιωτική. 

Ο ίδιος είχε παρουσιάσει την πρωτότυπη ταξιδιωτική εκπομπή το 2002 στο MEGA και μετά από ένα διάλειμμα επέστρεψε το 2012-2013.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version