Site icon NewsIT

Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη μάχη της τηλεθέασης: «Αλήθεια το λέτε; Μετά από 33 χρόνια με ρωτάτε αυτό;»

17.09.2024 | 12:22
Γρηγόρης Αρναούτογλου για τη μάχη της τηλεθέασης: «Αλήθεια το λέτε; Μετά από 33 χρόνια με ρωτάτε αυτό;»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνεχίζει την πετυχημένη συνεργασία του, με τον ΑΝΤ1 και ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό που υπάρχει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τη δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα, του OPEN. Μέσα σε όλα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στη νέα ταξιδιωτική του εκπομπή ενώ δεν έκρυψε μια μικρή ενόχληση, με ευγένεια, όταν ρωτήθηκε για τον ανταγωνισμό στην prime time.

Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα δικαιώματα για τον Όμορφο Κόσμο. Τα κράτησε το MEGA τα δικαιώματα οπότε δεν ήθελα να βάλω κάτι άλλο ελληνικό. Όμορφος Κόσμος είναι η ταυτότητα, στην καρδιά του κόσμου όλο είναι Όμορφος Κόσμος. Οι τίτλοι παίζουν λίγο ρόλο».

«To Roadshow θα είναι στην prime time οπότε θέλω να μου πείτε πως νιώθετε για τον ανταγωνισμό που θα υπάρχει» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να αντιδράσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ως εξής.

«Αλήθεια το λέτε τώρα; Να σα πω, τώρα μου κάνετε ερωτήσεις… Μετά από 33 χρόνια με ρωτάτε αν είναι prime time;».

«Εδώ όλες οι εκπομπές μου παίζουν βράδυ. 20.00, 23.00, 23.30. Με ρωτάτε πράγματα που δεν με αφορούν. Εγώ κάνω τη δουλειά μου, ο προγραμματισμός είναι σε άλλον. Δεν είναι όμως ότι εγώ είμαι το πρωί και δεν παίζω το βράδυ» πρόσθεσε εν συνεχεία ο γνωστός παρουσιαστής στο ανανεωμένο πρωινό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version