Τρίτη, 2 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Γιάννη Αθανασόπουλο: Ο ψυχίατρος είπε ότι δεν είναι καθόλου δεδομένα αυτά που έχω κατακτήσει

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Γιάννη Αθανασόπουλο: Ο ψυχίατρος είπε ότι δεν είναι καθόλου δεδομένα αυτά που έχω κατακτήσει
ΦΩΤΟ NDP

Τον κλινικό ψυχολόγο, Γιάννη Αθανασόπουλο, φιλοξένησε αργά το βράδυ της Τρίτης (14.05.2024) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.

Με αφορμή τη συζήτησή τους, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε προς τον καλεσμένο του στον ΑΝΤ1, τον κλινικό ψυχολόγο Γιάννη Αθανασόπουλο, όσα του είχε πει ο ψυχίατρος που είχε επισκεφτεί.

«Ο ψυχίατρος μου είπε: Πείτε μου κ. Αρναούτογλου τα δικά σας καλά στοιχεία. Λέω: Τα δικά μου καλά στοιχεία; Δεν έβρισκα τίποτα και μου είπε: Να σας ρωτήσω κάτι. Έχετε κάνει αυτό; Λέω όχι. Τότε μου λέει γιατί το θεωρείτε δεδομένο; Είναι καλό στοιχείο και γράψτε το. Έχετε πειράξει κάποιον; Όχι. Είναι πολύ καλό στοιχείο και γράψτε το. Γιατί έχετε τόσο υποβιβασμένο τον εαυτό σας;», περιέγραψε ο δημοφιλής παρουσιαστής.

«Μου έκανε δέκα ερωτήσεις και εγώ τα θεωρούσα δεδομένα. Μου είπε ότι κάνω λάθος και ότι δεν είναι καθόλου δεδομένα, αλλά όλα αυτά που έχω κατακτήσει αυτά τα χρόνια. Όμως, μου είπε ότι εσείς στον εαυτό σας δεν λέτε ένα μπράβο. Κοίταξε μία χαρά είμαι!» τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κοιτώντας τον Γιάννη Αθανασόπουλο.

Media Τελευταίες ειδήσεις