Site icon NewsIT

Γρηγόρης Μελάς: Ούτε το 2094 δε θα σταματήσουν να τσακώνονται όλοι μεταξύ τους στην τηλεόραση

27.12.2023 | 19:28
Γρηγόρης Μελάς: Ούτε το 2094 δε θα σταματήσουν να τσακώνονται όλοι μεταξύ τους στην τηλεόραση

Η Αφροδίτη Γραμμέλη και το «MEGA Καλημέρα» συνάντησαν τον Γρηγόρη Μελά και έκαναν τον απολογισμό της τηλεοπτικής χρονιάς που φεύγει. Ο δημοσιογράφος μίλησε αρχικά για τους Γιώργο Λιάγκα και Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να υπάρχει παντού, δίνει αφορμές να σχολιάζεται. Ο λόγος του είναι εριστικός. Το έχει πληρώσει που λέει την άποψή του γιατί κάποιες φορές ξεφεύγει. Πιστεύω πως ο Γιώργος Λιάγκας δε θα μείνει στην πρωινή ζώνη του ANT1 του χρόνου. Θα τον δοκίμαζα σε μεσημεριανή ή απογευματινή εκπομπή», είπε ο Γρηγόρης Μελάς.

Και προσέθεσε: «Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν ένα δυνατό χαρτί για τον ANT1. Είναι ένα ικανό άτομο, αλλά είναι σαν να παίζει έναν ρόλο, θα ήθελα να χαλάρωνε. Ούτε ο Γιώργος Λιάγκας, ούτε η Μπέττυ Μαγγίρα θα ήθελαν να είναι μαζί σε εκπομπή όπως είχε ακουστεί από το κανάλι».

Για τη Φαίη Σκορδά: «Είναι λάθος μία εκπομπή όπως της Φαίης Σκορδά να παίζει σε διαφορετικές ώρες με το ίδιο περιεχόμενο. Δεν είναι ίδιο το κοινό».

 

Για τους τσακωμούς στην τηλεόραση ο Γρηγόρης Μελάς υπογράμμισε πως, «ούτε το 2094 δε θα σταματήσουν να τσακώνονται όλοι μεταξύ τους στην τηλεόραση. Η τηλεόραση αυτοκαταστρέφεται. Πρέπει και οι τηλεθεατές να κρατάνε ένα επίπεδο. Ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του και όχι στις βρισιές».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version