Παρασκευή, 2 Αυγ.
29oC Αθήνα

Η Αθηνά Καμπάκογλου για την απώλεια του πατέρα της: «Προσπαθώ να συνέλθω»

Η Αθηνά Καμπάκογλου για την απώλεια του πατέρα της: «Προσπαθώ να συνέλθω»
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

«Το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ οδυνηρό για εμένα», λέει η Αθηνά Καμπάκογλου.

Η Αθηνά Καμπάκογλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Η δημοσιογράφος μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, ενώ συγκινημένη αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

Ποια είναι τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια, ετοιμάζετε κάτι που μπορείτε να ανακοινώσετε;

Συζητάω δύο – τρεις προτάσεις αλλά δεν έχουμε καταλήξει κάπου, υπάρχουν πολλές ιδέες, είναι πολύ σημαντικό για εμένα να γίνουν όλα σωστά και τώρα μπαίνω σιγά- σιγά σ’ αυτή τη διαδικασία. Είχα μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστώ ψυχικά και να ανασυγκροτηθώ. Το προηγούμενο διάστημα ήταν πολύ οδυνηρό για εμένα, γιατί έχασα τον πατέρα μου τον Απρίλιο, μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία και προσπαθώ να συνέλθω.

Ξέρετε δεν είμαστε μόνο επαγγελματίες, πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι, έχουμε οικογενειακές υποχρεώσεις και τα βάσανα του βίου μας είναι πολλά. Είμαι ευγνώμων, με ανακουφίζει το γεγονός ότι μου δόθηκε η δυνατότητα να τον φροντίσω και να του προσφέρω την αγάπη μου, μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αυτό για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό από τις εκπομπές και τις αρχισυνταξίες. Και ξέρετε συγκινούμαι τώρα, γιατί είναι η πρώτη συνέντευξη που δίνω και δεν θα τη διαβάσει ο Δημητράκης μου, γιατί με παρακολουθούσε, διάβαζε και φύλαγε τις συνεντεύξεις μου και καμάρωνε όπως κάθε γονιός για το παιδί του. Οι παρατηρήσεις του ήταν πάντα αξιοπρόσεκτες και σεβαστές.  

Media Τελευταίες ειδήσεις