Site icon NewsIT

Η εκδίκηση του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

08.03.2010 | 15:37
Η εκδίκηση του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Ευχαριστημένοι στον ΣΚΑΪ οι Λυριτζής-Οικονόμου

Η κόντρα καλά κρατεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη με τους «πρωταγωνιστές» της να αλλάζουν συνεχώς θέσεις μεταξύ τους στην κατάταξη. Έτσι, την Παρασκευή 5 Μαρτίου ο Γιώργος Παπαδάκης) κατέκτησε την πρώτη θέση παίρνοντας την… εκδίκησή του από τον ΑΝΤ1 αφού ενώ είναι η μόνη ενημερωτική εκπομπή του καναλιού, εντούτοις δεν της παρέχεται και η… μεγαλύτερη βοήθεια!

Αξιοσημείωτη είναι η άνοδος στις τηλεθεάσεις της «Πρώτης γραμμής» με τους Λυριτζή-Οικονόμου να κάνουν διψήφιο μέσο όρο τηλεθέασης αφού –βεβαίως, βεβαίως- οι αντικαταστάτες τους στη ΝΕΤ απουσίαζαν λόγω απεργίας στην ΕΡΤ. Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο πληθυσμού, είναι η εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 24%

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 21,2%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 19,6%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 11,5%

Απέναντί τους, οι infotainment εκπομπές στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρουν κυρίως τα δύο αυτά κανάλια, είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 9,8% και στο νεανικό κοινό 17,7%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 6,9% και στο νεανικό κοινό 4,4%

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε και τους μέσους όρους στις τηλεθεάσεις που έκαναν οι δύο εκπομπές (αφού η τρίτη από αυτές, δηλαδή η «Πρωινή ενημέρωση», απεργούσε) από τις 6 έως τις 7 το πρωί. Κι είναι αλήθεια ότι και σε αυτή τη ζώνη η «Πρώτη γραμμή» οφελήθηκε από την απεργία της ΕΡΤ, αφοί οι μέσοι όροι τους είναι οι εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 25,2%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 22,5%

Τέλος, φαίνεται πως σύντομα στο κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύουν να εντάξουν σε αυτή τη ζώνη και τον Γιώργο Παπαδάκη, μπας και ξεκινώντας την «Καλημέρα Ελλάδα» από τις 6 το πρωί, κερδίσουν νούμερα τηλεθέασης.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version