Site icon NewsIT

Η Ελένη Μενεγάκη ξεσήκωσε… θύελλες!

22.12.2009 | 19:43
Η Ελένη Μενεγάκη ξεσήκωσε… θύελλες!

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει δημιουργήσει η συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη στο περιοδικό InStyle.

Τα πανελ και οι πανελίστες πήραν φωτιά από την απάντηση της γνωστής παρουσιάστριας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο αλλαγής της εκπομπής, το οποίο υποστηρίζουν όλοι. 
“Ποιοι είναι αυτοί που ξέρουν και μου κάνουν τέτοιες προτάσεις;” αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη ” Εννοείς αν ακούσω να το λέει ένας πανελίστας σε μια εκπομπή; Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: όσα χρόνια είμαι σε αυτή τη δουλειά, ο καθένας λέει τη γνώμη του. Άλλοι έχουν λόγο να μιλάνε, άλλοι πάλι πραγματικά αναρωτιέμαι πώς και ποιοι τους δίνουν χώρο και βήμα για να μιλάνε”.
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η παρουσιάστρια τονίζει “Σαφέστατα μπορεί να με κρίνει ο κόσμος που με βλέπει ή δεν με βλέπει, όπως μπορούν να με κρίνουν και οι άνθρωποι του χώρου που έχουν το κριτήριο και τη γνώση να με σχολιάσουν με τρόπο εποικοδομητικό. Από εκεί και πέρα το τι θα πει ο κάθε ανόητος, λυπάμαι δεν με ακουμπά».
Μιλώντας για τον Νίκο Μουτσινά πέταξε καρφάκια με στόχο τις παλιές συνεργάτιδες της Κατερίνα Ζαρίφη και Ελένη Φωτοπούλου «Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα ο Νίκος, ούτε κοντραριστήκαμε. Δεν ήμασταν ποτέ π.χ συνεργάτες και με εγκατέλειψε, ούτε έφυγε με άλλο πλάγιο τρόπο».
Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που η Ελένη Μενεγάκη αναφέρεται στην πρωτιά της στα νεανικά νούμερα τηλεθέαση αποφεύγοντας να μιλήσει για την κατάταξη της εκπομπής της στο σύνολο.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version