Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Η Ελένη Μενεγάκη σε ρεσιτάλ αποχαιρετισμού: Αφήνω το άρωμά μου

Η Ελένη Μενεγάκη σε ρεσιτάλ αποχαιρετισμού: Αφήνω το άρωμά μου

Η αντίστροφη μέτρηση για να πει «καλό καλοκαίρι» και «αντίο» στο MEGA έχει ξεκινήσει για την Ελένη Μενεγάκη, η οποία, το μεσημέρι της Τετάρτης (03.07.2024) είχε… κέφια.

Το είπε άλλωστε στην αρχή της εκπομπής. «Από διάθεση σκίζω και το πόδι καλυτερεύει και κάνω και μαγκιές» είπε η Ελένη Μενεγάκη, που λόγω του ατυχήματος που είχε πριν από μερικές μέρες, φορούσε επίδεσμο στο αριστερό της πόδι.

Η καλή της διάθεση έγινε ακόμη πιο εμφανής στη συνέχεια. Ξεκίνησε να διασχίσει το πλατό για να πάει ως την… κουζίνα, να «συναντήσει» τον Γιώργο Τσούλη.

«Αφήνω το άρωμά μου να μείνει στο πλατό για τους επόμενους μήνες, το καλοκαίρι που θα κλείσει» είπε όλο νόημα.

  

Ένα λεπτό πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτισε τους τηλεθεατές ως εξής: «Θα κάνω λίγο πασαρέλα γιατί μου αρέσει το πλατό μου πάρα πολύ και θέλω πραγματικά να το πω.

Έχω ζήσει μέσα στην τηλεόραση τόσα πολλά χρόνια, έχω ευχαριστηθεί πλατό, ωραία σκηνικά, ωραία φώτα, αλλά νομίζω ότι αυτό το πλατό εδώ… δεν ξέρω… έχει το κάτι άλλο.

Είναι πολύ ωραίο και ας το περπατήσω λίγο πριν το αποχαιρετήσω. Έτσι να το χαρώ και να με βλέπω και σε διάφορα πλάνα.

  

Φτάσαμε στο τέλος της εκπομπής. Εγώ θα σας αποχαιρετήσω. Θα σας ανανεώσω το ραντεβουδάκι μας για αύριο που είναι Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή και μετά έρχεται Σαββατοκύριακο και μετά… φιλάκια!».

Media Τελευταίες ειδήσεις