Site icon NewsIT

Η Ελένη Τσολάκη ανανέωσε τη συνεργασία της με το Open

06.09.2024 | 14:14
Η Ελένη Τσολάκη ανανέωσε τη συνεργασία της με το Open

Η Ελένη Τσολάκη παραμένει στο Open, με το κανάλι να ανακοινώνει πως η παρουσιάστρια θα συνεχίζει καθημερινά να λέει στους τηλεθεατές της κάθε μέρα «καλημέρα».

Αν και όλο το καλοκαίρι είχαν βγει πολλά δημοσιεύματα που ήθελαν το Open να μην έχει κλείσει τις συνεργασίες του, η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη θα παραμείνει ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του δυναμικού της πρωινής ζώνης της εκπομπής.

Το «ανοιχτό» κανάλι στο δελτίο τύπου ενημέρωσε τον κόσμο πως η Ελένη Τσολάκη με την «αστείρευτη ενέργειά της και την πάντα αισιόδοξη διάθεσή της», θα συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά στη συχνότητα του Open.

Η ανακοίνωση του Open

Το OPEN με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Τσολάκη. Η λαμπερή παρουσιάστρια με την αστείρευτη ενέργειά της και την πάντα αισιόδοξη διάθεσή της, θα μας λέει καλημέρα, καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του OPEN.

Η Ελένη με την αμεσότητα που τη διακρίνει κερδίζει τους τηλεθεατές, κρατώντας πάντα την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία που αρμόζει σε κάθε περίσταση.

H ανανέωση της συνεργασίας έρχεται να υπογραμμίσει και να επιβεβαιώσει την αμέριστη εμπιστοσύνη του σταθμού προς το πρόσωπο της Ελένης Τσολάκη.

Καλή και επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version