Σάββατο, 5 Οκτ.
24oC Αθήνα

Η… ελληνοκυπριακή επίθεση του ΑΝΤ1 με στόχο τους νέους

Η… ελληνοκυπριακή επίθεση του ΑΝΤ1 με στόχο τους νέους

Τα πάντα είναι «δούναι και λαβείν», οπότε μετά τους «Θεούς» έρχεται… το «Μπρούσκο».

Ο λόγος για τις σχέσεις ΑΝΤ1 Ελλάδος και ΑΝΤ1 Κύπρου, που μετά την παραγωγή του κυπριακού σταθμού της σειράς «Βαλς των δώδεκα θεών» που δόθηκε στο ελληνικό αδελφό κανάλι, ήρθε η σειρά του ελληνικού να ανταποδώσει με την παραγωγή μίας δικής του σειράς. Η σειρά, της σειράς για τη σειρά… ω σειρά λοιπόν που πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα γυρίσματα με σκοπό να… μεθύσει τους νέους, αφού κύριος στόχος του ΑΝΤ1 είναι οι τηλεθεατές ηλικίας 15 έως 44 ετών, το λεγόμενο δυναμικό κοινό.

Για το… μεθύσι οι υπεύθυνοι του σταθμού επέλεξαν μία σειρά που φέρει όλα τα κατάλληλα συστατικά, αρχής γενομένης με τον τίτλο του, το «Μπρούσκο» και τους ήρωές του να εμπλέκονται στο μεθυστικό χώρο της ποτοποιίας και (βεβαίως, βεβαίως!) του έρωτα! Το σενάριο υπογράφει η έμπειρη Βάνα Δημητρίου που έχει υπογράψει πολλές επιτυχίες και γνωρίζει πολύ καλά πώς να ξετυλίγει την πλοκή… βασανιστικά για τους τηλεθεατές, προσθέτοντας συνεχώς καινούργια στοιχεία και δημιουργώντας καινούργιες ανατροπές.

Τη σκηνοθεσία της σειράς θα κάνει ο Ανδρέας Γεωργίου που έχει κάνει και την καλλιτεχνική επιμέλεια στο «Βαλς των δώδεκα θεών», ενώ στο «Μπρούσκο» θα κρατά και πρωταγωνιστικό ρόλο, υποδυόμενος τον «Αχιλλέα», τον αντίζηλο του Αποστόλη Τότσικα για τη «Μελίνα». Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον μάλιστα είναι η ηθοποιός που έχει κλείσει να ερμηνεύσει τη συγκεκριμένη ηρωίδα, καθώς είναι μία πρωτοεμφανιζόμενη τηλεοπτικά ηθοποιός που ποντάρουν πολύ οι Αντενικοί.

Δεν θα προδώσω το… μυστικό του σταθμού, αλλά το μόνο που θα σας αποκαλύψω είναι ότι η Ελένη, όπως είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού ήρθε και θα μείνει στο τηλεοπτικό τοπίο, αφού όσοι έχουν δει τον «πιλότο», το δοκιμαστικό δηλαδή επεισόδιο, έχουν ενθουσιαστεί και μιλούν για «πουλέν»!

Εκτός όμως, από τους προαναφερθέντες, αξίζει να σημειώσω και μία δυνατή απώλεια που υπήρξε στη σειρά, καθώς τα στελέχη του σταθμού ήθελαν στο καστ της την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά τελικά… δεν! Η γνωστή ηθοποιός λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών της δεν μπορεί να είναι στην καθημερινή σειρά, παρά το ότι και η ίδια αλλά και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 ήθελαν να συνεργαστούν.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, τις επόμενες ημέρες που ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού Γιάννης Λάτσιος θα επιστρέψει στην Ελλάδα από την Αμερική όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους, θα ολοκληρωθεί το καστ της σειράς και θα πέσουν και οι σχετικές υπογραφές μεταξύ του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής, καθώς είναι προγραμματισμένο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν γύρω στις 15 Ιουνίου και η σειρά να βγει στον αέρα του ΑΝΤ1 Ελλάδας τον ερχόμενο Οκτώβριο και αμέσως μετά στον ΑΝΤ1 Κύπρου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε