Site icon NewsIT

Η επιστροφή της Παπαγιάννη… στη θέση άλλης!

09.05.2013 | 14:40
Η επιστροφή της Παπαγιάννη… στη θέση άλλης!

Για πέντε συνεχόμενα χρόνια έλεγε «Καλημέρα Ελλάδα» στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Tα δύο τελευταία χρόνια όμως, η Μάγδα Παπαγιάννη μετά τη λήξη της συνεργασία της με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ant1 απείχε από το τηλεοπτικό τοπίο. Ωστόσο η δημοσιογράφος επιστρέφει σε αυτό αναλαμβάνοντας τη θέση… μίας άλλης.

Συγκεκριμένα, από αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου στις 19.30 το απόγευμα η δημοσιογράφος ξεκινά να παρουσιάζει την εκπομπή «Γένους Θηλυκού» μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1. Την εκπομπή παρουσίαζε η ηθοποιός Τζένη Σταυροπούλου, αλλά αντικαθίσταται πλέον από τη Μάγδα Παπαγιάννη. Στην πρεμιέρα της η εκπομπή εστιάζει στη μητρότητα και καλεσμένες της δημοσιογράφου στο στούντιο είναι η  Ρένια Λουιζίδου, μητέρα ενός αγοριού, η Μπέσυ Μάλφα, μητέρα τριών παιδιών αλλά και η τραγουδίστρια Ελένη Πέτα που μιλάει πρώτη φορά δημοσίως για την αλλαγή στη ζωή της με τον ερχομό του μωρού της. Την εμπειρία τους στο μεγάλωμα των παιδιών τους μοιράζονται  στο φακό της εκπομπής η Ελένη Καστάνη, η Σοφία Μουτίδου και η Μπέτυ Μαγγίρα, ενώ τις συμβουλές της δίνει η γνωστή παιδοψυχολόγος Αλεξάνδρα Καππάτου.
Περισσότερα όμως, αυτό το Σάββατο στην εκπομπή «Γένους θηλυκού» που θα παρουσιάζει η Μάγδα Παπαγιάννη μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version