Site icon NewsIT

Η «Εθνική Ελλάδος» μας αποχαιρετά…!

09.06.2015 | 13:41
Η «Εθνική Ελλάδος» μας αποχαιρετά…!

Τίτλους τέλους για τη φετινή σεζόν ρίχνει απόψε η «Εθνική Ελλάδος». Το MEGA προβάλλει το 15ο επεισόδιο της σειράς με σκοπό οι ήρωες του Γιώργου Καπουτζίδη να επιστρέψουν στο τηλεοπτικό τοπίο την επόμενη σεζόν.

Στο αποψινό επεισόδιο, στις 22:20, η Νίκη (Σμαράγδα Καρύδη) αρχίζει από την αρχή με ελπίδα και αισιοδοξία. Η Φρόσω (Κωνσταντίνα Μιχαήλ) βρίσκει το κουράγιο να πάρει γενναίες αποφάσεις. Η Φοίβη (Κατερίνα Παπουτσάκη) με τη βοήθεια του Αχιλλέα (Ορφέας Αυγουστίδης) αντιμετωπίζει μια για πάντα τα φαντάσματα του παρελθόντος της. Η Στάλω (Μαριέλλα Σαββίδου) παίρνει την εκδίκησή της για όλα τα όχι που άκουσε στο παρελθόν. Ο Κυριάκος (Δημήτρης Τζουμάκης) και η Ελίζα (Μίνα Αδαμάκη) βαδίζουν προς τον τελειωτικό πόλεμο. Ο Χρήστος (Γιώργος Καπουτζίδης) και ο Ρίτσαρντ (Michael Wighton) φτάνουν στο τέλος μιας διαδρομής. Και όλα αυτά, στη σκιά της μεγαλύτερης πρόκλησης που καλείται, εντελώς απρόσμενα, να αντιμετωπίσει η Εθνική Ελλάδος Curling!

Ομολογουμένως πρόκειται για μία πολύ καλή σειρά που δικαιολογημένα κέρδισε τους τηλεθεατές! Ή μάλλον όχι…! Κατά την άποψή μου δεν κέρδισε όσους τηλεθεατές έπρεπε! Γιατί μπορεί να σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις αλλά θα ήταν απόλυτα λογικό αν είχε σημειώσει ακόμα υψηλότερες! Το να σημειώσει 28% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 33,4% στο δυναμικό κοινό είναι υψηλές τηλεθεάσεις που τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα θα… ζήλευαν!

Βλέποντας όμως το αποτέλεσμα και την ποιότητα της συγκεκριμένης σειράς ευελπιστείς ότι θα είχε κάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης να πάρουν –όπως λέμε- φωτιά. Βέβαια «ουκ εν τω πολλώ το ευ» και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε…. «πολλώ». Αλλά για να έχουμε κυρίως «ευ» σειρές θα πρέπει αυτές που το δικαιούνται να ξεχωρίζουν μακρά από τις υπόλοιπες μπας και αποφασίσουν οι υπεύθυνοι των τηλεοπτικών σταθμών να είναι πιο προσεχτικοί στις επιλογές τους και να μην μας σερβίρουν… τρίχες! 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version