Δευτέρα, 16 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα στο Mega: Είπε «Buongiorno» με νέο look και mini λευκό φόρεμα

Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα στο Mega: Είπε «Buongiorno» με νέο look και mini λευκό φόρεμα
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

«Buongiorno», είπε σε όλους σήμερα το πρωί (16.09.2024) η Φαίη Σκορδά μέσα από την συχνότητα του Mega.

Λίγο μετά τις 09:20 η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα στα «λευκά» και έδειξε στους τηλεθεατές το άγχος και την τεράστια χαρά της που επέστρεψε στο «μεγάλο κανάλι».

«Καλημέρα Mega, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Να έχουμε μια καλή τηλεοπτική σεζόν, θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Λέμε καλημέρα, λίγο νωρίτερα και ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα, εδώ στο Mega.

Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο Mega. Ξεκινάμε to «Buongiorno» με μια υπέροχη πρεμιέρα. Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε, αυτές τις ημέρες της πρεμιέρας είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα, από το άγχος εννοώ. Σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα.

Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να σας πω», είπε ενθουσιασμένη η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο του σταθμού, τον κ. Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα στελέχη του Mega.

Όλο το καλοκαίρι ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να ξαναβρώ το πρωινό, το πρωινό μου στο Mega μου με μια υπέροχη παρέα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Στο πλευρό της Φαίης Σκορδά θα στέκεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το εύστοχο χιούμορ του. Στην ίδια ομάδα βρίσκεται η Νάνσυ Νικολαΐδου όπου με την ευαισθησία της θα δίνει μία άλλη νότα στην εκπομπή αλλά και η Ευάννα Ζουμπούρογλου όπου με τη νεανική δυναμικής της θα φέρουν «αέρα» από τη σύγχρονη γυναίκα μέσα στο πλατό.

Το «καρέ» συμπληρώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενισχύοντας την εκπομπή με την εμπειρία του.

Η σκαλέτα της εκπομπής θα περιλαμβάνει τηλεοπτικός ρεπορτάζ, πολλούς καλεσμένους στο πλατό και ανθρώπους με ενδιαφέρουσες ιστορίες που έχουν πολλά να αφηγηθούν.

Media Τελευταίες ειδήσεις