Site icon NewsIT

Η Φάρμα: Απίστευτη ένταση για μια κουταλιά ζάχαρη – «Άμα βρω χέρι μέσα, θα το σπάσω στη μέση»

14.11.2023 | 07:01
Η Φάρμα: Απίστευτη ένταση για μια κουταλιά ζάχαρη – «Άμα βρω χέρι μέσα, θα το σπάσω στη μέση»

Απίστευτη ένταση δημιουργήθηκε στη «Φάρμα» στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη Δευτέρα, ανάμεσα στην πράσινη ομάδα, όταν ο Παρλάντζας ανακάλυψε ότι λείπει ζάχαρη από το βάζο που την είχε βάλει.

Κάνοντας μια κουβέντα ανάμεσα στους άντρες της ομάδας, αποκαλύφθηκε ότι τη ζάχαρη που έλειπε την έφαγε ο Άλκης για να πάρει δυνάμεις. «Έβαλα μια κουταλιά της σούπας στο μπουκάλι μου όταν ήμουν χρέπι», απολογήθηκε ο Άλκης.

«Ξέρω ότι την έφαγε ο Άλκης. Δεν μπορείς εσύ να τρως κι από τη ζάχαρη, να τρως κι από το κακάο… τα στερείς από τους άλλους εγώ θα αντέξω. Ο ψηλός ήρθε τούμπανο και τώρα ξεφούσκωσε τελείως.

Το λέει και μόνος του ζαλίζεται… ε τράβα σπίτι», είπε ο Παρλάντζας στην κάμερα. «Δεν το ‘κανα στα κρυφά, δεν πήγα σαν ποντικός να φάω τη ζάχαρη», ξεκαθάρισε ο Άλκης.

Τα νέα μετέφερε στον Τσάμη και την Έλενα η Νάσια. «Ο Παρλάντζας θέλει να βγάλει τον Άλκη.

Και σήμερα έχει γίνει κάτι, έφαγε κρυφά ζάχαρη και του είπε ο Γιαννούλας η νυφίτσα και θέλει τώρα να μας το πει σε όλους το βράδυ, για να τον εκθέσει κι άλλο», είπε η Νάσια.

Φάρμα 2023 | Ένταση μεταξύ Άλκη και Παρλάντζα

Μετά το περιστατικό ο Γιώργος Γιαννούλας ανέφερε: «Ήσασταν μπροστά και λέω θα κρατήσω αυτή τη ζάχαρη για ώρα ανάγκης για όλου μας εδώ μέσα. Έγινε έτσι; Ναι ή όχι; Από εδώ και πέρα τίποτα…

Έχω βάλει σημάδια μέσα στα μπαούλα, την επόμενη φορά, άμα βρω χέρι μέσα θα το σπάσω στη μέση κι ας με βάλουν μέσα φυλακή».

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version