Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Η γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Το βιβλίο της Μαρίας αναστατώνει τους πάντες

Η γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Το βιβλίο της Μαρίας αναστατώνει τους πάντες

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις δεν έχουν τέλος στην επιτυχημένη δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς». Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.

Η Αμαλία μαθαίνει ότι η Αθηνά θα παντρευτεί με τον Τζον και πηγαίνει για να της ευχηθεί, η Αθηνά όμως την αιφνιδιάζει λέγοντάς της πως δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο.

Η γη της ελιάς – Επεισόδιο 178 (Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 21:40)

Ο Πότης και η Άννα μαθαίνουν για το βιβλίο κι αναρωτιούνται τι μπορεί να έχει γράψει η Μαρία γι’ αυτούς, ενώ ο Κουράκος δεν είναι καθόλου χαρούμενος όταν πληροφορείται ότι υπάρχουν αναφορές και σε εκείνον. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να προσλάβει μια γραμματέα για να τον βοηθάει. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να μείνει στο σπίτι τους. Εκείνος, προκειμένου να γλιτώσει τη συγκατοίκηση, παριστάνει ότι φεύγει από τη Μάνη και κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου. Η Κούλα προετοιμάζει την Αρετή για μία οντισιόν στην Αθήνα. Ο Δημοσθένης συνειδητοποιεί πως ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και βάζει τον Βαγιάκο να το ψάξει. Η Αμαλία μαθαίνει ότι η Αθηνά θα παντρευτεί με τον Τζον και πηγαίνει για να της ευχηθεί, η Αθηνά όμως την αιφνιδιάζει λέγοντάς της πως δεν είναι ευπρόσδεκτη στον γάμο.

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αντιγόνη Νεοφύτου, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη, Ζωή Γεράζη, Νάγια T. Καρακώστα, Βάσω Παύλου, Νικόλ Χριστοδούλου, Νίκος Κοσώνας, Μίλτος Χαρόβας, Ειρήνη Τάσσου

Ορέστης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Και οι:

Στέλα Φυρογένη

Κούλλης Νικολάου

Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου

Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου

Guest star, Μάρω Κοντού

Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023.

Media Τελευταίες ειδήσεις